Ruszacie sie troche?

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mania Strona Główna
   -> O człowieku, Coś dla ciała
   -> Coś dla cia?a, Kilo-Mania
   -> Kilo-Mania, Ćwiczenia dla lenia
Wersja do drukuZobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Renetka
Do zmaniowania jeden krok...

PostWysłany: Sob 09 Lip, 2005    Temat postu: Re: Ruszacie sie troche? Zacytuj zaznaczone

Enne ja już po 20 brzuszkach mam dosyć Wink

3 kg w 7 dni to niesamowity wyczyn, gratuluję Very Happy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Zobacz prywatną galerię zdjęć autora
enne
Już tylko mania
Już tylko mania

PostWysłany: Sob 09 Lip, 2005    Temat postu: Re: Ruszacie sie troche? Zacytuj zaznaczone

Rene, wiesz co wstyd sie przyznac ale ja ostatnio wogole brzuszkow nie robilam a przydloby sie i to jak diabli Wink Chyba od dzisiaj zaczne dokladac cwiczenia na brzuszek Smile

Kaja
Mam manię!
Mam manię!

PostWysłany: Nie 10 Lip, 2005    Temat postu: Re: Ruszacie sie troche? Zacytuj zaznaczone

enne napisał:
Po 7 dniach plywania i cwiczenia zrzucilam prawie 3 kg

tygrysek brawo enne :aplauz: jestem pod wrazeniem Very Happy
Czy w tym twoim klubie enne sa jakies zorganizowane zajecia, czy musisz sama o siebie zadbac?

Rene a ty jak cwiczysz? Cos robisz oprocz skakanki?

enne napisał:
Chyba od dzisiaj zaczne dokladac cwiczenia na brzuszek

polecam. Nie ma to, jak sobie brzuszki porobic. Czlowiek ma poczucie dobrze spelnionego obowiazku Laughing
Chociaz ja wole cwiczenia na nogi- uwielbiam je poprostu. Brzuchy mnie mecza, ale... w sumie nie ma sie co dziwic- podczas jednych zajec robimy ich ok. 300-400, czasami wiecej.
Tak sobie ostatnio wspominalam, ze jak sie zapisalam do tego klubu, to musialam wychodzic podczas zajec (pod pozorem pojscia do toalety Laughing ), bo myslalam, ze umre... Podczas cwiczen na biodra, uda, posladki ciagle robilam przerwy i jeczalam z bolu (chociaz ja cwicze od zawsze i naprawde nigdy nie mialam jakiejs bardzo zlej kondycji).
Teraz jest tak, ze zawsze podczas cwiczen sie zmecze, jestem cala mokra, ale mam rowne tetno, nie brakuje mi tchu i nie robie przerw.
Kurcze, jaka to satysfakcja! Very Happy

Moje cwiczonka: czwartek step+BUP, piatek rolki, a w sobote sie zatrulam i nie moglam robic nic Sad
Powrót do góry
rudy kot
Maniak
Maniak

PostWysłany: Nie 10 Lip, 2005    Temat postu: Re: Ruszacie sie troche? Zacytuj zaznaczone

Buuu, a ja miałam dziś wreszcie na rower pójść to od rana leje jak z cebra.
Czyżby maniak?
Czyżby maniak?

podziwiam was za ten zapał
wczoraj troche sie ruszałam,ale dzisiaj to tylko buzia ruszam,a we wrześniu mam wesele kuzyna i nie kupie na takiego grubasa kiecki...
Powrót do góry
Renetka

Czyżyk napisał:

Rene a ty jak cwiczysz? Cos robisz oprocz skakanki?

oprócz skakanki są ćwiczenia na mięśnie brzucha
ciągle chodzi mi po głowie basen ale. . . .

muszę się zmobilizować, bo nie mam z kim iść a samej jakoś mi głupio
no i muszę pozbyć się trochę tłuszczyku, żeby ludzi nie straszyć Laughing

Rene w stroju kąpielowym Laughing Laughing
Powrót do góry
Kaja
Mam manię!
Mam manię!

PostWysłany: Pon 11 Lip, 2005    Temat postu: Re: Ruszacie sie troche? Zacytuj zaznaczone

nadal nic Sad
posprzatalam biblioteke i to wszystko...
Powrót do góry
enne
Już tylko mania
Już tylko mania

PostWysłany: Wto 12 Lip, 2005    Temat postu: Re: Ruszacie sie troche? Zacytuj zaznaczone

Czyżyk napisał:
Czy w tym twoim klubie enne sa jakies zorganizowane zajecia, czy musisz sama o siebie zadbac?

Gosiu sa rozne zorganizowane zajecia wlacznie z nadzorem trenera ale ja cwicze sama. Wiem ktore partie ciala musze wyszczuplic i na nie klade najwiekszy nacisk Smile Poza tym od soboty (nie liczac niedzieli kiedy to nic nie cwiczylam Embarassed ) cwicze 45 minut program slim in 6 ktory daje naprawde porzadny wycisk. Miesnie mnie pala jak diabli czasami do tego stopnia ze wydaje mi sie ze za chwilke wymiekne. Przyznam sie ze uwielbiam gdy tak pala bo wtedy wiem ze cwicze Wink Nie mierzylam sie jeszcze wiec nie wiem czy cos mi ubylo w cm. ale warto by bylo to zrobic. Wiem ze jak zaczynalam (ok 2 tyg. temu) mialam 111 cm w biodrach Embarassed Dobilam ze 107 do ktorych udalo mi sie schudnac nie tak dawno temu Embarassed
Co sie tyczy brzusiaczkow to cwicze je od 2 dni - 11 minut jeden za drugim - dzisiaj cwiczylam 2 razy bo jakos tak malo mi bylo - do tego przerobilam Ramp it Up z programu slim in 6 (kiedys pisalam o tym w wygibasach - dvd z programem cwiczen na 6 tyg.) na ktorym tez byly brzuszki (jakies 6 minut). Rano bylam na silowni - zaliczylam 20 minut rowerku jadac ponad 20 km/h, jak skonczylam poszlam na godzine basenu...

W sobote zaliczylam w sumie 2 godziny basenu, 100 powtorzen cwiczen silowych na posladki, 80 powtorzen na wewnetrzna czesc ud, 11 minut brzuszkow, 45 minut Ramp it Up i to byl chyba moj najlepszy dzien pod wzgledem wysilku Wink ...

Rene, ty tu glupot nie gadaj nono
Pomysl Rene jakie oczy beda robic stali bywalcy jak zaczna widziec efekty Twojego wysilku Smile To dopiero mobilizuje Smile Ruszaj na basen i niczym sie nie przejmuj kochana tuptup

Stysiaczku, oj zebym ja ci mogla podrzucic tego zapalu troche to bym to w tej chwili zrobila .... Moze zacznij pomalu - stopniowo zwieszaj ilosc powtorzen - do wrzesnia sporo czasu i naprawde wiele mozesz zdzialac Smile Trzymam za ciebie kciukasy Smile

Kaja
Mam manię!
Mam manię!

PostWysłany: Wto 12 Lip, 2005    Temat postu: Re: Ruszacie sie troche? Zacytuj zaznaczone

Enne, ja przed swoim wyjazdem w maju (wiesz, o ktorym mowie) mialam juz 117 w biodrach. Jak mnie zmierzyli, to poprostu mnie zatkalo, bo wiedzialam, ze mam duzo, ale nie myslalam, ze az tyle...
Teraz mam 104. Niech mi nikt nie mowi, ze ruch nie czyni cudow Wink
Zadna dieta ci tego nie zapewni, ze juz nie wspomne o wygladzie tego odchudzonego ciala... Oczywiscie optimum, to polaczenie diety z ruchem...
Ja nadal waze bardzo duzo, ale swobodnie wchodze w ciuchy z czasow, kiedy wazylam 70 kilo i tyle nie cwiczylam. Figura mi sie naprawde niesamowicie zmienila. Wydaje sie to nieprawdopodobne, ale naprawde tak jest. To te same ciuchy.
Dlatego powiem ci, ze przestalam sie tak przejmowac tym ile waze, a bardziej wierze w obwody.
No i wierze, ze nam sie uda Very Happy

Rene, zaloze sie ze lepszym powodem do smiechy bylby czyzyk w kostiumie Laughing Powinnas ze mna chodzic na plaze, wtedy nikt by sie z ciebie nie smial Laughing

[ Dodano: Wto Lip 12, 2005 21:15:03 ]

Stysia do wrzesnia, to ty jeszcze mozesz niesamowita laska byc Wink Nie biadol, tylko do roboty!
Powrót do góry
enne
Już tylko mania
Już tylko mania

PostWysłany: Sob 16 Lip, 2005    Temat postu: Re: Ruszacie sie troche? Zacytuj zaznaczone

Czyżyczku, masz racje ruch czyni cuda Smile Nie moge sie zebrac do cwiczen callanetics - choc wiem ze przynosza niesamowite efekty wyszczuplajace. Jakas taka dziwna sie porobilam chetnie cwicze ale przy czyms co ma rytmiczne ruchy jak cardio - takie monotonne cwiczenia nie bardzo mi ostatnio podchodza. Kopnij mnie Gosiaczku w tyle tylko porzadnie zeby i moj staruszek poczul to moze sie jakos przelame Wink

Nie wpisywalam nic ale ostatnio moje dni wygladaja praktycznie tak samo pod wzgledem ruchu. Codziennie plywam godzine do tego cwicze ramp it up z programu "slim in 6", no i pedaluje rowerkiem przez 25 - 30 minutek. Troche leniwa sie zrobilam ale te ostatnie smutki troche mnie przybijaja i zabieraja energie Sad W sumie to i tak ciesze sie ze wogole cos sie ruszam a nie siedze na tylku - jesli nie schudne to moze chociaz nie przytyje Wink

ruszajcie sie dziewczynki Smile Ja tez obiecuje nie poddac sie tak latwo Wink

rudy kot
Maniak
Maniak

PostWysłany: Nie 17 Lip, 2005    Temat postu: Re: Ruszacie sie troche? Zacytuj zaznaczone

Smile zrobiłam mały rozruch rowerowy... 18 km, delikatnie, bez pośpiechu, pierwszy raz po ponad miesiącu "nie ruszania się" wystarczy
Mania - decydujące starcie
Mania - decydujące starcie

PostWysłany: Pon 18 Lip, 2005    Temat postu: Re: Ruszacie sie troche? Zacytuj zaznaczone

U mnie z ruchem jak zwykle ok (chociaż nie mogę zmusić się do robienia brzuszków, a powinnam)
codziennie rowerkiem minimum godzinka
praca fizyczna na działce ( codziennie)
No i dwa razy w tygodniu dwie godziny w siodle Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Odwiedź stronę autora Zobacz prywatną galerię zdjęć autora
enne
Już tylko mania
Już tylko mania

PostWysłany: Pon 18 Lip, 2005    Temat postu: Re: Ruszacie sie troche? Zacytuj zaznaczone

w sobote na silownie poszlam na piechotke - wybrlam dluzsza droge i tak 14 km szybkiego marszu zaliczone Wink Poplywalam godzinke i popoludniu pojechalismy jeszcze na wyglupy basenikowe z dzieciaczkami Smile

w niedziele kolejne 14 km szybkiego marszu plus 45 minut plywania,

dzisiaj pojechalam samochodem - zliczylam godzine plywania, 15 minut rowerek, 100 powtorzen cwiczen silowych na wewnetrzna czesc ud, 150 potorzen cwiczen silowych na posladki... Mam nadzieje ze uda mi sie pozniej przecwiczyc Ramp it Up ale cos len mnie dzisiaj dopada Embarassed Embarassed Embarassed - zobaczymy Wink

Gość

jezdze na rowerze codziennie i robie troszke brzuszków, zawsze lepsze to od nic nie robienia Wink
Powrót do góry
Kaja
Mam manię!
Mam manię!

PostWysłany: Czw 21 Lip, 2005    Temat postu: Re: Ruszacie sie troche? Zacytuj zaznaczone

O, widze, ze Beata do nas dołączyła Smile Na jakim rowerze jezdzisz- normalnym, czy stacjonarnym?
Ja tez zamierzam znowu sie wdrozyc- troche mnie ostatnie dni rozleniwily Wink
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Czw 21 Lip, 2005    Temat postu: Re: Ruszacie sie troche? Zacytuj zaznaczone

stacjonarny oczywiscie, na normalny nie mam szans Sad, wiec sobie stoi w piwnicy i zarasta kurzem Confused
Powrót do góry
rudy kot
Maniak
Maniak

Smile ja mam nadzieję, że w ten weekend będzie pogoda i swój normalny rower będę miała okazję przewietrzyć

enne napisał:
Rene, ty tu glupot nie gadaj nono
Pomysl Rene jakie oczy beda robic stali bywalcy jak zaczna widziec efekty Twojego wysilku Smile To dopiero mobilizuje Smile Ruszaj na basen i niczym sie nie przejmuj kochana tuptup

za godzinkę mam basen tygrysek

czyżyk napisał:
[Rene, zaloze sie ze lepszym powodem do smiechy bylby czyzyk w kostiumie Powinnas ze mna chodzic na plaze, wtedy nikt by sie z ciebie nie smial

pozwolisz jednak, że się nie zgodzę Wink
Powrót do góry
Kaja
Mam manię!
Mam manię!

padam na pyszczek... ale mialam dzien- zadna gimnastyka mi dzisiaj niepotrzebna Laughing
Powrót do góry
enne
Już tylko mania
Już tylko mania

a ja 2 ostatnie dni nic a nic nie cwiczylam i wiecie co czuje sie z tego powodu bardzo bardzo paskudnie Rolling Eyes Niestety przemeczenie wzielo gore stad ten len, zdecydowanie za malo sypialam ostatnimi dniami - dzisiaj ide do lozeczka razem z kurami a jutro raniutko heja na slownie Smile

Dzisiaj pojde na basenik na piechotke, poplywam z 45 minut do godzinki a w tym czasie mezus do mnie dojedzie z dzieciaczkami na family swim Smile

Ucekam teraz kochane bo musze jeszcze pojechac z mezusiem do sklepu ...

Renetko milego plywanka Smile Ciesze sie razem z Toba tak trzymaj !!!!!!!!! No i koniecznie zdaj relacje jak bylo Smile

Gosiek ty to jestes usprawiedliwiona Wink Laughing

[ Dodano: Czw 21 Lip, 2005 ]

dziewczynki co tu tak cichutko ???

spowiadac sie Laughing Wink

ja dzisiaj zaliczylam 30 minut elliptical, 45 minut basenu, 100 powtorzen cwiczen silowych na wewn. czesc ud, 150 powtorzen
cwiczen silowych na zewnetrzna czesc udek Smile

ide lulac do juterka Smile

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mania Strona Główna
   -> O człowieku, Coś dla ciała
   -> Coś dla cia?a, Kilo-Mania
   -> Kilo-Mania, Ćwiczenia dla lenia
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następny
Strona 8 z 9

Skocz do: