| Wersja do druku | Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Gość
|
Wysłany: Nie 04 Sty, 2004 Temat postu: Gimnastyka! |
|
|
Cos marnie z gimnastyka u nas.
Kilka postow, niewiele odpowiedzi, brak reakcji na to, co powinno byc nieodlaczna czescia odchudzania.
Przeciez zadna nie chce odchudzic sie i miec cialo przypominajace szyje kondora, prawda?
Wiec do dziela dziewczyny! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: Nie 04 Sty, 2004 Temat postu: Re: Gimnastyka! |
|
|
Ja sobie czasem ćwiczę..zwykle w soboty... rano...mam taką fajną płytkęz muzyka do aerobicu...i zestaw ćwiczeń..o d lutegow racam tez na aerobic w wodzie...musże pozbyć się tego brzuszka..jaki urósl mi po świętach..  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
lusi Wprawny maniak

|
|
|
Ja codziennie jeżdżę na rowerku stacjonarnym, jednego dnia jest to 10 km, innego 25 km i przynajmniej raz w tygodniu robię 100 brzuszków.
A od maja do pażdziernika chodzę do pracy na nogach kilka kilometrów.Czy to też gimnastyka?
będę nieskromna, ale mój brzuszek wygląda całkiem, całkiem... jak na moje 32 lata |
|
| Powrót do góry |
|
 |
natka Młody maniak

Wiek: 24 Płeć:  Dołączył: 28 Wrz 2003 Posty: 564 Skąd: Łask
|
|
|
3 w tygodniu mam w-f w szkole, 2 razy w tygodniu mam zajecia taneczne po 2-3 godziny, no i staram sie codziennie 100 brzuszków wieczorem... _________________ Aniołom skrzydła płoną, a one ciągle jeszcze lecieć chcą... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Waszka Mania - decydujące starcie

Płeć:  Dołączył: 27 Lis 2003 Posty: 3171 Skąd: Wieś Borków gmina Kołbiel
|
Wysłany: Pon 05 Sty, 2004 Temat postu: Re: Gimnastyka! |
|
|
| a u mnie kiepsko. 60 brzuszków dziennie nieregularnie, czasem łyżwy. obiecuję się poprawić. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
|
|
Ja dopiero dzisiaj do Was dołączyłam.Cwiczenia- 0 ;dieta -0;forma -3,samopoczucie -4;mobilizacja-0;motywacja -10.A za oknem taki piękny snieg
niedaleko stok a narty w piwnicy! Córeczka ciągle domaga się mamy a ja chcę wrócic do formy!!  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
renfri Już tylko mania

Płeć:  Dołączył: 26 Sie 2003 Posty: 4258 Skąd: Warszawa i okolice ;-)
|
|
|
Pipi Jak to córeczka domaga sie mamy?
Chyba mi sie cholesterol coś w tetnicach osadza
I poza tym oczywiście
[shadow=orange:f4a4c362ed]SERDECZNIE WITAMY![/shadow:f4a4c362ed] _________________ http://www.youtube.com/watch?v=gM7dc2Sb_sE
Gazu, mięczaku, gazu! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
|
|
Zaczęłam no i ja w końcu zaczęłam oby to nie był kolejny słomiany zapał
Odkurzyłam rowerek... codziennie przynajmniej 60 minut, no i przeprosiłam M.Winsor zaczęłam ćwiczyć znowu pilates (wczoraj 20 minutek)  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
|
|
Ma dopiero 10 miesięcy !!! Ciągle jeszcze chce "cyca".I nici z moich diet, a pozatym jestem jakoś wyczerpana.Dzieki za powitanie renfri  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
renfri Już tylko mania

Płeć:  Dołączył: 26 Sie 2003 Posty: 4258 Skąd: Warszawa i okolice ;-)
|
|
|
Ja byłam 40 min na basenie a od dziś
[shadow=tomato:8f585914d3]WITAJ MÓJ POMARAŃCZOWY ROWERKU[/shadow:8f585914d3] _________________ http://www.youtube.com/watch?v=gM7dc2Sb_sE
Gazu, mięczaku, gazu! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
jinger Już wiem, czym jest mania!

Wiek: 41 Płeć:  Dołączył: 11 Gru 2003 Posty: 277 Skąd: Olsztyn/ NYC we wspomnieniach i marzeniach;)
|
|
|
..a ja cwicze "słomiany zapał"...czasami o 18 -ej na canale "club" jest joga..to jak sie juz zmobilizuje to potem jeszcze z rozpedu porobie pare cwiczeń jakie pamietam z gimnastyki odchudzajacej sprzed 3 lat jakos tak..a do tego mam mase ksiażek , artykułów itp .o gimnatyce, jakies tasmy itp..wiec jak widac w terii jestem ..... obeznana |
|
| Powrót do góry |
|
 |
natka Młody maniak

Wiek: 24 Płeć:  Dołączył: 28 Wrz 2003 Posty: 564 Skąd: Łask
|
|
|
Pipi, tak Ci zazdroszcze, ze masz stok niedaleko. Tylko buty na nogi, narty z piwnicy i juz mnie nie ma... Ach... Ale tak to jest jak się mieszka w centralnej Polsce, a nie w górach i tylko raz na rok jeździ sie na narty!
Jestem właśnie po zajęciach tanecznych i juz czuje, ze mnie nogi bolą. Oj... Kondycja przez święta pogorszyła się. buu  _________________ Aniołom skrzydła płoną, a one ciągle jeszcze lecieć chcą... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Waszka Mania - decydujące starcie

Płeć:  Dołączył: 27 Lis 2003 Posty: 3171 Skąd: Wieś Borków gmina Kołbiel
|
Wysłany: Wto 06 Sty, 2004 Temat postu: Re: Gimnastyka! |
|
|
| Beat@ 28, co to jest pilates? gdzie w necie mozna o tym poczytać?? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
agulinda Już tylko mania

Płeć:  Dołączył: 03 Gru 2003 Posty: 4767 Skąd: z głębokiego Spojrzenia
|
Wysłany: Wto 06 Sty, 2004 Temat postu: Re: Gimnastyka! |
|
|
ja na basen dwa razy w tygodniu regularnie od roku....
a w domciu czeka juz przytaszczony wczoraj z piwnicy stepper... narazie czeka  _________________ trochę chmur, troche slońca..
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kaja Mam manię!

|
Wysłany: Wto 10 Lut, 2004 Temat postu: Re: Gimnastyka! |
|
|
A ja od wielu lat (bedzie już ze 12...) w miarę regularnie, 2x w tygodniu, chodzę na aerobic. Raz w tygodniu mam godzinny stretching. Zimą jeżdżę na nartach, kiedy tylko się da. W tym roku, jak tylko jest mróz, chodzimy całą rodziną na łyżwy, a w czasie ferii- codziennie na lodowisko. Latem mam moje ukochane rolki i rower, a kiedy tylko się da- pływanie. Poza tym bardzo lubię pracę w ogrodzie, a to naprawdę ciężka harówa... Okazjonalnie rowerek stacjonarny, stepper albo yoga na kanale CLUB
Chyba nie jest źle, co? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
|
|
Wiem, że na kanale Club, też jest gimnastyka Czyżyku orientujesz się może w których godzinach? ja jakoś nigdy nie mogę trafic, a to przez to że moje dzieciaki ciagle oglądaja bajki albo na CN, albo na Fox K. jak ja już dorwę się do pudła nigdy nie leci to co chialabym ogladać uhhh |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kaja Mam manię!

|
|
|
Beatko, gima na Club jest w połódnie i powtórka o 18 Przyjemnego ćwiczenia. |
|
| Powrót do góry |