| Wersja do druku | Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
pszczola Mania atakuje!

Wiek: 56 Płeć:  Dołączył: 15 Cze 2004 Posty: 130 Skąd: Małopolska
|
Wysłany: Pią 07 Gru, 2007 Temat postu: Endermologia |
|
|
http://www.persymona.pl/?s=zabiegi&r=1&n=1
Czy spotkaliście się z tym? A może ktoś korzystał z tego? Chętnie bym się dowiedziała czegoś w tym temacie. _________________
Start....... 131,6 kg
Dziś 115,0 kg
  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
 |
WiolKa Maniak nieuleczalny

|
Wysłany: Pią 07 Gru, 2007 Temat postu: Re: Endermologia |
|
|
Bardzo drogi zabieg. Początkowo bolesny, potem organizm się przyzwyczaja i jest nawet przyjemny. Coś jak masaż ręczny - przynajmniej dla mnie. Oczywiście zdecydowanie intensywniejszy. U mnie zostawiał siniaki do końca. Nie odchudza, ale zmienia jakość tkanki tłuszczowej - rozbija ją, rozluźnia, pomaga odprowadzić wszelkie złogi/zalegającą wodę - w sumie o tym co dokładnie robi, to pewnie napisali w ramach oferty. Fajnie prasuje celulit.
Ze względu na ceną nie powtórzę. Wolę te środki przeznaczyć np. na wczasy odchudzające - korzyść dla organizmu porównywalna jeśli nie większa. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kaja Mam manię!

|
|
|
ja mysle tak, jak Wiolka... Moja tesciowa to robila... Trzeba wybrac z 10 i dodatkowo zaplacic za specjalne ubranko (kazda klientka ma wlasne). Tez chcialam to sobe wykupic, ale zapytalam tesciowej o efekty i mowila to samo co wiolka.
za to goraco polecam elektrostymulacje. Dla mnie rewelacja, obwody sie zmniejszaja- zawsze na wczasach odchudzajacych sobie wykupje (a teraz wykupilam tez u siebie). Niektory nie moga tego zniesc, ale to sprawa indywidualna. Ja "jade" na maksymalnych parametrach i mnie to relaksuje  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
enne Już tylko mania

Płeć:  Dołączył: 23 Mar 2003 Posty: 4273 Skąd: zza wielkiej wody ;)
|
|
|
| WiolKa napisał: | | Nie odchudza, ale zmienia jakość tkanki tłuszczowej |
no wlasnie tak sobie pomyslalam ze pewnie samych w sobie efektow odchudzajacych nie ma takich widocznych ale zapewne pomaga wygladzic celluliti .... Ja juz dawno temu przestalam wierzyc w cudowne srodki i zabiegi odchudzajce jak sie zarla nie zacisnie i tylka nie ruszy do cwiczen to dlugo mozna sobie na efekty czekac No chyba ze kogos stac na operacje plastyczne  _________________ “You’ve got to start slow to go fast”
“Being fit is choice! It’s up to you to make it happen.” |
|
| Powrót do góry |
|
 |
margitka Maniacus recidivus

|
Wysłany: Sob 08 Gru, 2007 Temat postu: Re: Endermologia |
|
|
| ale , że siniaki się robią???? Z moimi naczynkami wyglądałabym jakby mnie ktoś pobił. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
enne Już tylko mania

|
|
|
margitka nie ty jedna Ostatnio lekko gdzies palne i od razu siniak mi sie robi Od czego to ??? No i co robic zeby temu zapobiec ??? Tylko mi tu nie pisac ze trzeba sie nie obijac  _________________ “You’ve got to start slow to go fast”
|
| Powrót do góry |
|
 |
kwiatuch Mówcie mi MANIAK!

Wiek: 27 Płeć:  Dołączył: 27 Mar 2003 Posty: 2558 Skąd: z Orzechowa k/Jagodowa :)
|
|
|
| enne no lekarzowi warto o tym powiedziec. a szybko sie goja? czy dlugo? |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
|
| Cytat: | | margitka nie ty jedna Wink Ostatnio lekko gdzies palne i od razu siniak mi sie robi Confused Od czego to ??? No i co robic zeby temu zapobiec ??? Tylko mi tu nie pisac ze trzeba sie nie obijac Wink |
ja mam słabe naczyńka , mam całę nogi w pajączkach, na twarzy też mam. Leczyłam się nawet jakiś czas, ale efekty leczenia były marne, ja odziedziczyłam takie naczynka po mamie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
enne Już tylko mania

|
|
|
wiesz co ja to sie zastanawiam czy ta piekielna anemia ma z tym cos do czynienia Pamietam jak mi pielegniarka w szpitalu mowila cos na temat powiazania anemi i siniakow - nie pamietam tylko co - tak duzo wtedy klepali ze nie sposob wszystkiego zapamietac
| margitka napisał: | | ja mam słabe naczyńka , |
wiesz co slyszalam ze wit. K pomaga przy slabych naczynkach - kiedys kupowalam cioci taki kremik z wit. K - mowila ze pomagal... Nie pamietam czy mozna ten kremik stosowac na buzke czy tylko na nozki... Wiem ze ja jej ten krem kupowalam jak mi o pekajacych naczynkach na nogach mowila.... _________________ “You’ve got to start slow to go fast”
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
|
| być może, ale ja jestem zdrowa jak kuń, nie jeden facet chciałby mieć takie wyniki krwi jak ja, a wit. K brałam, ale jakoś tak przestałam ... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
enne Już tylko mania

|
Wysłany: Nie 09 Gru, 2007 Temat postu: Re: Endermologia |
|
|
| margitka napisał: | | ale ja jestem zdrowa jak kuń |
normalnie rozwalasz mnie i to na obie lopatki Kuniu ty jeden  _________________ “You’ve got to start slow to go fast”
|
| Powrót do góry |
|
 |
pszczola Mania atakuje!

Wiek: 56 Płeć:  Dołączył: 15 Cze 2004 Posty: 130 Skąd: Małopolska
|
Wysłany: Wto 11 Gru, 2007 Temat postu: Re: Endermologia |
|
|
Bardzo dziękuję za odpowiedzi w tym temacie.  _________________