Cwicz razem z ....

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mania Strona Główna
   -> O człowieku, Coś dla ciała
   -> Coś dla cia?a, Kilo-Mania
   -> Kilo-Mania, Ćwiczenia dla lenia
Wersja do drukuZobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gość

PostWysłany: Pon 31 Mar, 2003    Temat postu: Cwicz razem z .... Zacytuj zaznaczone

Posuwam wam cos na wesolo pocwicz z Bushem Very Happy

http://www.miniclip.com/bushaerobics.htm

poomcia
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Wto 01 Kwi, 2003    Temat postu: Re: Cwicz razem z .... Zacytuj zaznaczone

Pumka!!! Ale fajne!!!!!!!!!!!!!!! Skad ty to wygrzebalas??????????
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Wto 01 Kwi, 2003    Temat postu: Re: Cwicz razem z .... Zacytuj zaznaczone

POOMCIA- zdolna dziewczyna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrawiam i życzę dużo sloneczka.
:slonko:
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Sro 02 Kwi, 2003    Temat postu: Re: Cwicz razem z .... Zacytuj zaznaczone

To tylko z mojego osiokowego forum tam mamy dzial usmiechnij sie jest tego duzo wiecej o roznej tematyce

poomcia
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Sro 02 Kwi, 2003    Temat postu: Re: Cwicz razem z .... Zacytuj zaznaczone

gdzie jest to twoje osiokowe forum? Mozna na nie zajrzeć Poomciu? Razz
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Czw 03 Kwi, 2003    Temat postu: Re: Cwicz razem z .... Zacytuj zaznaczone

Mozna trzeba sie tez zapisac. Jak juz kiedys pislam to dorum dla posiadaczy programu osiole albo mul.
Ale podam linka

http://www.osiol.com/

poomcia
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Czw 03 Kwi, 2003    Temat postu: Re: Cwicz razem z .... Zacytuj zaznaczone

zagladam zaraz Pumko!
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Nie 06 Kwi, 2003    Temat postu: Zatancz z Ernie... Zacytuj zaznaczone

kochane grubaski nie ma jak to taniec wiec kliknijcie na te stronke wybierzcie make a dance i ruszajcie myszka wokol ciala i do tanca
(wlaczcie glosniki)

http://www.sugarqube.com/Ecards/CardView.cfm?CardID=954&L1=186&L2=215& L3=0&Page=

poomcia
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Nie 06 Kwi, 2003    Temat postu: Re: Cwicz razem z .... Zacytuj zaznaczone

A teraz cos wielkanocnego

http://www.sugarqube.com/Ecards/CardView.cfm?CardID=1038

poomcia
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Nie 06 Kwi, 2003    Temat postu: Re: Cwicz razem z .... Zacytuj zaznaczone

Jestes nieoceniona Pumka! fajne to!
Powrót do góry
Gość

Staram sie jak moge Razz

poomcia
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Sob 19 Kwi, 2003    Temat postu: Re: Cwicz razem z .... Zacytuj zaznaczone

................a tutaj jak puściutko:-((((((((((((((((((
przez 2 tygodnie nikt nie zajrzał ????????????
a może i zajrzał- tylko nic nie napisał.
A nasza POOMCIA takie fajne bajery wyszukała.
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Czw 24 Kwi, 2003    Temat postu: Re: Cwicz razem z .... Zacytuj zaznaczone

........ i dalej pusto???????????
POOMCIA chyba nie ma czasu ?????????
Powrót do góry
Renetka
Do zmaniowania jeden krok...
Do zmaniowania jeden krok...

PostWysłany: Pon 11 Sie, 2003    Temat postu: Re: Cwicz razem z .... Zacytuj zaznaczone

Już od samego patrzenia wszystko mnie boli Very Happy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Zobacz prywatną galerię zdjęć autora
Gość

PostWysłany: Pon 11 Sie, 2003    Temat postu: Re: Cwicz razem z .... Zacytuj zaznaczone

jakos nie mam czasu ale i znalezc cos trudno.
Nie spedzam tyle czasu przed kompem tzn spedzam ale ogladam filmy heheheheh

poomcia
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Sro 13 Sie, 2003    Temat postu: Re: Cwicz razem z .... Zacytuj zaznaczone

Aerobic..taniec to jest to..
przez wakacyjne miesiące dałam sobie luz..ale od września wracam na aerobic w wodzie..na basenie..któ nie był polecam..to naprawdę wspaniala forma..relaksu..i modelowania sylwetki.. Very Happy
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Sob 20 Wrz, 2003    Temat postu: Re: Cwicz razem z .... Zacytuj zaznaczone

fajnae....aerobic taniec i kupa śmiechu....heehehhe Laughing
Powrót do góry
kasiull
Maniak
Maniak

PostWysłany: Sro 24 Wrz, 2003    Temat postu: Re: Cwicz razem z .... Zacytuj zaznaczone

pumcia rewelka , dawaj wiecej:-)))
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Zobacz prywatną galerię zdjęć autora
VelutLuna
mocne biodra

PostWysłany: Nie 12 Paź, 2003    Temat postu: Re: Cwicz razem z .... Zacytuj zaznaczone

[shadow=darkred:3772a5e50b][/shadow:3772a5e50b][glow=darkorchid:3772a5 e50b][/glow:3772a5e50b] Ludziska...te cwiczonka to pomoga tak, zeby juz po paru dniach bylo cokolwiek widoczne? Wczoraj wieczorem moj facet oswiadczyl mi, ze przytylam, a mi nerwy puscily. Problem jest taki, ze bylam na diecie, ktora przerwalam...mialam (mam) za duzo wolnego czasu i jadlam jak szalona. Z cwiczeniami tez juz sobie dalam spokoj, musze zaczac od nowa. Motywacja sie juz sama znalazla...Ale ja po prostu nie potrafie, nie chce i nie moge odmawiac sobie wszystkiego...smazone won, napoje gazowane i slodzone won. o fast foodach dawno zapomnialam. Mam w sumie do zatuszowania (zrzucenia) 6 kilo. Malutko, ale zawsze cos. Czy ktos moglby mnie oswiecic jakie cwiczenia sa najlepsze na dupcie i nozki? Pozdrooffka...Sad
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Odwiedź stronę autora Zobacz prywatną galerię zdjęć autora
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mania Strona Główna
   -> O człowieku, Coś dla ciała
   -> Coś dla cia?a, Kilo-Mania
   -> Kilo-Mania, Ćwiczenia dla lenia
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: