| Wersja do druku | Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
renfri Już tylko mania

Płeć:  Dołączył: 26 Sie 2003 Posty: 4332 Skąd: Warszawa i okolice ;-)
|
Wysłany: Pią 13 Paź, 2006 Temat postu: Buty na fitness |
|
|
Potrzebuje pilnie butów na aerobik. Macie jakies wypróbowane firmy, modele? I zeby cena nie powalała Góra 250 zł!
Nie byłam ze 3 lata na fitnesie i po wczorajszym stepie w zwykłych butach sportowych o za cienkiej podeszwie kuśtykam az miło... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
 |
nota Maniak nieuleczalny

|
Wysłany: Pią 13 Paź, 2006 Temat postu: Re: Buty na fitness |
|
|
Ja mam ecco, fason jak klasyczne "adidaski" - polecam są idealne, szukałam ich baardzo długo ale było warto. _________________ A best friend is someone who loves you when you forget to love yourself. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
renfri Już tylko mania

|
|
|
| nota a możesz cos wiecej napisać o nich? Wchodziłam na strone Ecco ale nie wiem o które chodziło. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
nota Maniak nieuleczalny

|
|
|
ja mam zamszowe, jeden kolor, sznurowane _________________ A best friend is someone who loves you when you forget to love yourself. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Waszka Mania - decydujące starcie

Płeć:  Dołączył: 27 Lis 2003 Posty: 3193 Skąd: Wieś Borków gmina Kołbiel
|
Wysłany: Nie 15 Paź, 2006 Temat postu: Re: Buty na fitness |
|
|
250 ??? Ja pomykam na fitness w adidasko-trampkach z promocji supermarketowej, już trzeci rok.......  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kaja Mam manię!

|
Wysłany: Pon 16 Paź, 2006 Temat postu: Re: Buty na fitness |
|
|
Ja mam adidasa, specjalnie, do aerobiku. Do biegania mam inne. Tak trzeba jesli zalezy ci na zdrowiu.
Musisz szukac takich do skakania, z amortyzowana podeszwa. Jesli zamierzasz cwiczyc regularnie, buty sa najwazniejsze i warto wydac sporo kasy na dobre, wierz mi. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
renfri Już tylko mania

|
|
|
| Czyżyk napisał: | | Tak trzeba jesli zalezy ci na zdrowiu |
Przekonałam sie o tym po czwartkowym stepie. Z tego co sie orientowałam z butów fitnesowych to załapie się tylko na Reebooka (cenowo). Problem w tym, ze najwiekszy damski numer to 41 , który jest dla mnie za mały.... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kaja Mam manię!

|
|
|
No to masz swietna sytuacje Renfri, bo najlepsze moje buty pochodza wlasnie z tej "meskiej" strony Tylko ze ja sie na nie rzadko lapie, bo mam za mala stope Te ktore mam teraz sa meskie i o 3/4 numera wieksze, ale poprostu musialam je miec Ja choruje na takie na "spojlerach", ale niestety, tylko meskie takie widzialam W rozmiarze 42, wiec odpada.
Ja ci radze, skieruj sie na meskie półki, to tam sa prawdziwe skarby  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
renfri Już tylko mania

|
|
|
Czyzyku a te menskie cuda to też na fitnes??? Bo wchodziłam na stronę Reeboka i w koleksjach męskich nie ma fitnesowych butów  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kaja Mam manię!

|
|
|
A ja w Reeboku wogole nie bylam Ogladalam Puymki i adidaski. Te ostatnie, na takich "slupkach" do aerobiuku sa i w damskich rozmiarach nie spotkalam ich nigdzie. Ale wyobraz sobie, ze meskie do aerobiku tez sa Ja sobie kupilam takie same, jak ma nasz instruktor i jak on zauwazyl, ze ja mam takie same, to sobie wymienil na takie z fioletowa podeszwa
A, jeszcze jedno- ja kupilam przecenione, z poprzedniej kolekcji- dzieki temu nie zaplacilam 400zl, "tylko" polowe  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
renfri Już tylko mania

|
|
|
| Czyżyk napisał: | | kupilam przecenione, z poprzedniej kolekcji- dzieki temu nie zaplacilam 400zl, "tylko" polowe |
Tez bym tak chciała. 400 zł to przesada
[ Dodano: Pon 16 Paź, 2006 12:23 ][/size]
Mysle, ze najpierw tu OUTLETuderzę bo nie musze miec butów z najnowszej kolekcji  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
niki Już wiem, czym jest mania!

Wiek: 27 Płeć:  Dołączył: 11 Kwi 2007 Posty: 296 Skąd: miasteczko pifne
|
Wysłany: Pon 16 Kwi, 2007 Temat postu: niki |
|
|
mam reeboki jejku moze 5 razy w nich gdzies wylazlam teraz sie kurza, byle by ci sie wygodnie skakalo  _________________ Miękko ujmiesz moją dłoń I poprowadzisz do ciepła sypialni Wśród pożądliwych świec
powoli poza czasem, zsuniesz moją sukienkę
i zatopimy się w pościeli Smakując dotyk
i pospieszne pocałunki rozpłyniemy się w rozkoszy istnienia |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|