| Wersja do druku | Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Hassta Mania atakuje!

|
Wysłany: Pią 13 Lut, 2009 Temat postu: Body space :> |
|
|
Byc moze ktoras z was slyszala lub juz korzystala... ja dowiedzialem sie o Bodyspace niedawno, przypadkiem na solarium i postanowilem podrzucic wam ten pomysl na zrzucenie kilogramow Wyglada to tak:
i tam sie wchodzi...
i potem sie wychodzi i wyglada sie tak...
Sporo moich kolezankek chodzi na trening bodyspace i sa zadowolone ponoc efekt widac juz po tygodniu Z dostepnoscia nie ma wiekszego problemu jest mnostwo fitness clubow wyposazonych w ten LaskoMaker
Ktora pierwsza? _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
 |
mrau Ja tu nocuję

Wiek: 36 Płeć:  Dołączył: 26 Mar 2003 Posty: 3099 Skąd: radom
|
Wysłany: Pią 13 Lut, 2009 Temat postu: Re: Body space :> |
|
|
a mozna tam wejsc, nic nie robi i wyjsc tak z efektem? bo na oko to mi wyglada ze tam jednak trzeba chodzic:) nie zacheca mnie to jakos mam awersje do placenia za mozliwosc polazenia sobie. od rana do nocy biegam za roznymi sprawami i odrzuca mnie od mysli ze mialabym lazic dalej za wlasne pieniadze  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kwiatuch Mówcie mi MANIAK!

Wiek: 27 Płeć:  Dołączył: 27 Mar 2003 Posty: 2558 Skąd: z Orzechowa k/Jagodowa :)
|
Wysłany: Pią 13 Lut, 2009 Temat postu: Re: Body space :> |
|
|
z tego co ja kojarze, to do tego trzeba wlezc w specjalnym kostiumie. takim jakby nurkowym  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
margitka Maniacus recidivus

|
Wysłany: Sob 14 Lut, 2009 Temat postu: Re: Body space :> |
|
|
a ja nie mogę biegać , bo bym sobie bardziej zaszkodziła niż pomogła, zresztą nie ciągnie mnie wcale, wolę inne ćwiczenia
Ale z tego co wiem, to urządzenie jest do chodzenia , w różnych układach - zgięte nogi w kolanach i takie tam, tyle, ze jak ktoś ma problemy z naczyńkami to adios - można sobie kuku zrobić. Na cellulitis pomaga podobno |
|
| Powrót do góry |
|
 |
maggie Do zmaniowania jeden krok...

|
|
|
mogę się pochwalić że chodziłam w czymś takim żadnej różnicy w chodzeniu jako takim nie widziałm, ale to się chodzi w próżni i przez to ma być ten zwiększony efekt, są różne programy, zaczyna się od najmniejszego - najlżejszego, tak że idzie się max. 4 km na godzinę, więc jakiegoś super obciążenia nie ma, lekko się idzie (nawet się nie spociłam ) byłam tylko raz jak miałam za darmo ale u nas taka przyjemność kosztuje 1 zł za minutę, a trzeba chodzić przynajmniej 30 minut (krótszego programu nie ma a trzeba przejść cały praogram) i kilka razy w tygodniu żeby efekt był więc to niestety nie na moją kieszeń  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
nota Maniak nieuleczalny

|
|
|
Ja chodziłam w tym przez dwa tygodnie, pół godziny codziennie. Potwornie obciąża kręgosłup na odcinku lędźwiowym. Cellulitis znika. Jestem leń i mało świczę, więc trudno mi ocenić czy to urządzenie jest bardziej skuteczne niż zwykłe ćwiczenia  _________________ A best friend is someone who loves you when you forget to love yourself. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lucy Mówcie mi MANIAK!

|
|
|
| nota napisał: | | Potwornie obciąża kręgosłup na odcinku lędźwiowym. |
To już odpada u mnie.
Mam tam duże KUKU
Ćwiczę sobie w domu wg specjalnego programu opracowanego na moje możliwości  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Hassta Mania atakuje!

|
Wysłany: Nie 15 Lut, 2009 Temat postu: Re: Body space :> |
|
|
A co z powiedzeniem: "zeby byc piekna musze cierpiec"??  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
agulinda Już tylko mania

Płeć:  Dołączył: 03 Gru 2003 Posty: 4767 Skąd: z głębokiego Spojrzenia
|
|
|
| Hassta napisał: | A co z powiedzeniem: "zeby byc piekna musze cierpiec"??  |
kobiety na Mani sa piękne i bez żadnego cierpienia  _________________ trochę chmur, troche slońca..
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
nota Maniak nieuleczalny

|
|
|
agulinda
tiaaaaaaaaa  _________________ A best friend is someone who loves you when you forget to love yourself. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
agulinda Już tylko mania

Płeć:  Dołączył: 03 Gru 2003 Posty: 4767 Skąd: z głębokiego Spojrzenia
|
|
|
no co ja jestem
i kazda Maniaczka, która widziałam tez jest a widziałam 99% z nas  _________________ trochę chmur, troche slońca..
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lucy Mówcie mi MANIAK!

|
|
|
| Hassta napisał: | | A co z powiedzeniem: "zeby byc piekna musze cierpiec"?? Wink Twisted Evil |
Ja znam inne "nie urodziłam się po to, by cierpieć"
| Cytat: | | a widziałam 99% z nas Twisted Evil |
potwierdzam  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|