Aquaaerobic

Idź do strony 1, 2, 3  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mania Strona Główna
   -> O człowieku, Coś dla ciała
   -> Coś dla cia?a, Kilo-Mania
   -> Kilo-Mania, Ćwiczenia dla lenia
Wersja do drukuZobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gość

PostWysłany: Czw 06 Sty, 2005    Temat postu: Aquaaerobic Zacytuj zaznaczone

Zastanawiałam się czy nie macie jakiegoś miejsca z aquaaerobikiem godnego polecenia w warszawie... Byłabym wdzięczna. Tradycyjny aerobic troche mi się już przejada i chętnie sprubowałabym czegoś nowego. Z góry dzięki
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Czw 06 Sty, 2005    Temat postu: Re: Aquaaerobic Zacytuj zaznaczone

Zamiast na silowni ćwiczy się w basenie.
To doskonaly trening rowniez dla tych ,co nie potrafia plywać.
Woda stwarza poczucie lekkosci i pozwala uniknac kontuzji,ajednoczesnie stawia opor,przez co zmusza miesnie do intensywnej pracy,wspaniale odpreza i modeluje sylwetkę.
Trafilam na te zajecia 3 lata temu z zalecenia lekarza i trwam...i trwam.Cwiczenia,woda,muzyka to doskonale polaczenie:)
Znam miesce fajne ale w Poznaniu...nie w Warszawie niestety.
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Czw 06 Sty, 2005    Temat postu: Re: Aquaaerobic Zacytuj zaznaczone

Dzięki Smile Jeszcze bardziej mnie zachęciłaś Smile Poprostu musze spróbować!
Powrót do góry
sisss
Już tylko mania
Już tylko mania

Czesc, moja Mama chodzi na aquaaerobik do MOKu na Tarchominie Smile moze tam sprobuj Smile
Gość

Tarchomin niestety za daleko... Wolałabym coś bliżej centrum, ochoty...
Powrót do góry
sisss
Już tylko mania
Już tylko mania

to w necie poszukaj Smile teraz juz pelno tego jest Smile ja bylam kilka razy Smile fajna sprawa Smile
Gość

PostWysłany: Pią 07 Sty, 2005    Temat postu: Re: Aquaaerobic Zacytuj zaznaczone

myszka, a gdzie chodzisz? Ile razy w tygodniu? Chętnie bym też pochodziła na takie zajęcia.
Powrót do góry
Waszka
Mania - decydujące starcie
Mania - decydujące starcie

PostWysłany: Pią 07 Sty, 2005    Temat postu: Re: Aquaaerobic Zacytuj zaznaczone

margaret, w warszawie ja chodziłam TUTAJ teraz chodzę na fitness i popływać Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Odwiedź stronę autora Zobacz prywatną galerię zdjęć autora
renfri
Już tylko mania
Już tylko mania

Widziałam takie zajęcia na basenie "Prawy Brzeg" przy Jagiellońskiej ale wole zwykłe pływanie Wink

[ Dodano: Pią 07 Sty, 2005 09:37 ]

sisss napisał:
Czesc, moja Mama chodzi na aquaaerobik do MOKu na Tarchominie Smile moze tam sprobuj Smile

Siss, czy myslisz o tym basenie przy Światowida???

Ogląda profil użytkownika Zobacz prywatną galerię zdjęć autora
sisss
Już tylko mania
Już tylko mania

nie wiem jaka to ulica. Zapytam dzis Mamusie Rolling Eyes to na pewno nie jest szkola,MOK chyba, tam basenik maja i boisko i rozne takie Rolling Eyes no i z Legionowa blisko Twisted Evil
Gość

Dzięki wszystkim... Niestety Waszko
Ursynów też odpada Sad
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Sob 08 Sty, 2005    Temat postu: Re: Aquaaerobic Zacytuj zaznaczone

yennefer napisał:
myszka, a gdzie chodzisz? Ile razy w tygodniu? Chętnie bym też pochodziła na takie zajęcia.

yen chodzę na basen przy Drodze Debińskiej/w miare nowy AWF-u,tylko raz w tygodniu ,bo na wiecej czasu nie mam,a pzoa tym troche to kosztuje/18zł/h/,zostawię Ci na privie namiary i telefon.
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Pią 04 Lut, 2005    Temat postu: Re: Aquaaerobic Zacytuj zaznaczone

a moze byście mogły dziewczęta Smile polecić jakieś ćwiczonka na brzuszek? bo z aquaerobicku zrezygnowałam, sama ćwiczę na basenie...
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Pią 04 Lut, 2005    Temat postu: Re: Aquaaerobic Zacytuj zaznaczone

Hm no moglabym tylko czy ja ci to dobrze opisze?
Np.trzymajac sie brzegu obydwiema rekoma jakby biec nogami po scianie w szybkim tempie ,albo to samo tylkoze zlaczonymi stopami pos cianie basenu w gore i wdól,albo odwrocisz sie plecami do sciany basenu,tak by plecy nie odstawaly,chwycisz rekoma brzegow ibedzisz podcigac nogi zlaczone pod brode nie odrywajac tych plecow od sciany...

wlasnie wrocilam,jeszcze wiele cwiczen mozna wykonywac z roznymi przyrzadami...i nie tylko
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Nie 06 Lut, 2005    Temat postu: Re: Aquaaerobic Zacytuj zaznaczone

Ja jak zdrówko pozwoli zaczne od poniedziałku uczeszczac na aqua Mr. Green Twisted Evil I chciałabym sie zapytac, czy ten rodzaj gimnastyki jest tak skuteczny jak powiadają Question
Powrót do góry
sisss
Już tylko mania
Już tylko mania

PostWysłany: Nie 06 Lut, 2005    Temat postu: Re: Aquaaerobic Zacytuj zaznaczone

ushatq a gdzie bedziesh chodziua? Rolling Eyes
Gość

Znalazłam fitness klub w budynku "Agory" na Czerskiej. I co najwazniejsze w tym klubie jest basen. Karnet na miesiac ok 150 (tyle było jak sie pytałam we wrześniu Rolling Eyes ). W karnecie nie ograniczona ilosc wejsc na siłowenie, basen i trzy zajecia grupowe. Jak dla mnie to znośna cena.
Powrót do góry
Gość

Myszka, dziękuję ślicznie - pojęłam Smile i jutro bede próbować:)
Powrót do góry
sisss
Już tylko mania
Już tylko mania

Rolling Eyes moze i ja bym pochodziua na aquaaerobic Rolling Eyes Mama mnie namawia ale qrna poki co Jej obiecalam ze we wtorek pojde z Nia na yoge i w srode na terapie smiechem Rolling Eyes jeshcze na basen???? Sad qrna mi to sie NIIIIIIC NIEEE CHCEEEEE Sad strashnie leniwa jestem Sad
Gość

sisss, to jest chyba zaraźliwe, bo mnie od tez nic się nie chce Evil or Very Mad Narazie mam problem, bo w kostiumie wygladam jak baleron, jak ja sie pokaze publicznie z tymi nogami i dupą Crying or Very sad
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mania Strona Główna
   -> O człowieku, Coś dla ciała
   -> Coś dla cia?a, Kilo-Mania
   -> Kilo-Mania, Ćwiczenia dla lenia
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Strona 1 z 3

Skocz do: