| Wersja do druku | Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
sisss Już tylko mania

Wiek: 29 Płeć:  Dołączył: 17 Sty 2003 Posty: 4098 Skąd: Legionowo / Londyn
|
Wysłany: Pon 07 Lut, 2005 Temat postu: Re: Aquaaerobic |
|
|
tera u mnie pshes miesiac nie bedzie... cficzen fizycznych za to pizza jest jak narazie co drugidzien i tak ale sie dzis babelkowauam 2 godziny i mi sie sadeuko ubijauo hehehehe  _________________ Nasze cnoty są bękartami naszych grzechów
   |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: Wto 08 Lut, 2005 Temat postu: Re: Aquaaerobic |
|
|
Ja niemoge dojechac do fitness klubu. Nie mam ani sił, ani ochoty. Wali mi sie wszystko od poczatku tygodnia i dopadło mnie zniechecenie. Mam nadzieje, ze jutro jakos dojade i uda mi sie zapisać.  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Wto 08 Lut, 2005 Temat postu: Re: Aquaaerobic |
|
|
| A...myslalm ze jzu jestes zapisana.PowiemCi tylko uszatku,ze odkad na aerobic wodny chodze ,jestem radosniejsza,mam wiecej energii..czuje sie stanowczo lepiej:)Nie zwlekaj |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Pią 11 Lut, 2005 Temat postu: Re: Aquaaerobic |
|
|
Zapisałam się na aquaareobik
Pierwsze zajecia w poniedziałek o 8 rano, potem jeszcze moge wybrac w srode i piatek o 17. Mam trzy zajecia grupowe, ale nie wiem czy na sam poczatke brac jeszcze jakies inne. Biorąc pod uwage, ze moje miesnie i moja kondycja równiaja sie - 10 czyli totalnemu brakowi. Czy pochodzic teraz przez miesiac lub wiecej 3 razy w tygodniu na aquaaerobik a potem zamienić. Moze wyjaśnie, ze w karnecie mam 3 zajecia grupowe, nieograniczona liczba wejsc na basen, siłoweni i saune.
Moge siedziec na baseniku od rana do wieczorka  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Pią 11 Lut, 2005 Temat postu: Re: Aquaaerobic |
|
|
| Milych cwiczen uszatku..wlasnie wrocilam ze swoich zmeczona,brak konduycji po tej kuracji uzdrawiajacej..i chyba ze 6 razy zlapal mnie kurcz. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Sob 12 Lut, 2005 Temat postu: Re: Aquaaerobic |
|
|
Ja się nie moge doczekac poniedziałku Ale jeszcze po drodze weekend i papusianie  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|