| Wersja do druku | Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
enne Już tylko mania

Płeć:  Dołączył: 23 Mar 2003 Posty: 4273 Skąd: zza wielkiej wody ;)
|
Wysłany: Pon 02 Cze, 2008 Temat postu: Re: Aerobiczna "szóstka" Weidera |
|
|
martula171 po pierwsze nie jestes taka gruba na jaka sie czujesz - po drugie pomysl o jakiejs racjonalnej diecie - glodowki do niczego dobrego poza rozwaleniem hormonow cie nie doprowadza a nawet jesli na nich schudniesz to jojo masz murowane Wierze ze chcesz zrzucic nadwyzke na dobre i nie martwic sie ze jutro moze cie przybyc o kg czy dwa
Wiele dziewczyn ma bardzo dobre efekty na Montignac'u Nie glodzisz sie - zwracasz jedynie uwage na odstepy miedzy posilkami, dobre polaczenia i index glikemiczny produktow. Jesli dodasz do diety ruch efekty masz murowane a co najwazniejsze nabierzesz zdrowych nawykow zywieniowych Nie chce zabrzmiec jak stara dewota ale takie blyskawiczne glodowki i diety to najwieksza zguba dla organizmu Mozna popasc w bledne kolo z ktorego trudno sie bedzie wygrzebac Na pewno o tym wiesz
Dolacz do naszego watku wygibasowego i do watku ze zdrowa dieta - bedziemy cie wspierac - w grupie zawsze razniej  _________________ “You’ve got to start slow to go fast”
“Being fit is choice! It’s up to you to make it happen.” |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
 |
margitka Maniacus recidivus

|
Wysłany: Wto 03 Cze, 2008 Temat postu: Re: Aerobiczna "szóstka" Weidera |
|
|
Dla mnie Martuś po pierwsze i najważniejsze to powinnaś nauczyć się siebie lubić. Bez tego ciężko będzie - bo niby jak pomóc ciału jak się go nienawidzi, za to, że jest jakie jest. A dopiero potem popracować nad zdrową dietą i figurą. Martula pamiętaj o tym, że jesteś bardzo młoda, Twój organizm może Ci płatać figle i takimi dietami robisz mu krzywdę.
Monti jest faktycznie rozsądny, ale enne - Martula chyba nawet nie ma nadwagi i takim osobom ten sposób żywienia nie pomoże. Bo Monti jest dobry przy większych nadwyżkach.
Ja na dzień dobry zaczęłabym się ruszać. Martula w tym wieku jest taka przemiana materii, o której osoba w moim wieku może tylko pomarzyć, wystarczy, że ją rozkręcisz ruchem. Basen, rower, może bieganie. Jakaś siłownia. Od razu zobaczysz efekty. A z jedzenia... ograniczyłabym słodycze do minimum i pieczywo - bo po sobie wiem, że te produkty najbardziej dają popalić. No i nie jedz 3 godziny przed snem.
To na dzień dobry. W razie czego możesz pisać do nas na priv.
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
julka Mania - decydujące starcie

|
|
|
| enne napisał: | Dla mnie Martuś po pierwsze i najważniejsze to powinnaś nauczyć się siebie lubić. Bez tego ciężko będzie - bo niby jak pomóc ciału jak się go nienawidzi, za to, że jest jakie jest. A dopiero potem popracować nad zdrową dietą i figurą. Martula pamiętaj o tym, że jesteś bardzo młoda, Twój organizm może Ci płatać figle i takimi dietami robisz mu krzywdę.
Monti jest faktycznie rozsądny, ale enne - Martula chyba nawet nie ma nadwagi i takim osobom ten sposób żywienia nie pomoże. Bo Monti jest dobry przy większych nadwyżkach.
Ja na dzień dobry zaczęłabym się ruszać. Martula w tym wieku jest taka przemiana materii, o której osoba w moim wieku może tylko pomarzyć, wystarczy, że ją rozkręcisz ruchem. Basen, rower, może bieganie. Jakaś siłownia. Od razu zobaczysz efekty. A z jedzenia... ograniczyłabym słodycze do minimum i pieczywo - bo po sobie wiem, że te produkty najbardziej dają popalić. No i nie jedz 3 godziny przed snem. |
podpisuję sie obiema łapkami
Martula, nie zrób najgorszego, omijaj szerokim łukiem drakońskie diety i głodówki (chyba, ze jednodniowe, dla oczyszczenia). masz prawidłową wagę i to, co najbardziej moze Ci w tej chwili pomóc to, tak jak pisze margitka, ruch, ograniczenie słodyczy (jeśli lubisz - miej przy sobie gorzką czekoladę), białego pieczywa (a ciemne, z pełnego przemiału raczej tylko na śniadanie, z dużą ilością warzyw obok) i wyznacz sobie godzine, po której nie bedziesz już jadła. pij sok pomidorowy albo wielowarzywny, jeśli lubisz, ciepłe zupy jarzynowe to też świetne zapychacze w razie głodomora Hortex robi fajne zupy-kremy. Drastycznymi dietami tylko rozkitrasz sobie przemiane materii i potem juz bedzie coraz gorzej - będziesz tyła od wszystkiego.
Powodzenia i przede wszystkim - polubienia samej siebie! _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
enne Już tylko mania

|
|
|
Martula co ty na to ??? _________________ “You’ve got to start slow to go fast”
|
| Powrót do góry |
|
 |
martula171 Mania...? A co to?

|
Wysłany: Sro 04 Cze, 2008 Temat postu: Re: Aerobiczna "szóstka" Weidera |
|
|
ehh kochane ale sie tu oczytalam..dziekuje wam z calego serca mysle sprobuje sie dostosowac do tego co napisalyscie ale wiem ze bedzie trudno..postaram sie wiecie te 61kg moze i nie za dfuzxo an moj wzrost ale uwierzcie mi ze na moim ciele brzydko sie rozprowadzilo. wiekszosc poszlo w brzuch..uda tez nie najlepsze ale je moglabym polubiec a brzuch nigdy! _________________ ..wspomnienia pozostaja na zawsze..minelo duzo czasu a to boli wciaz.. Usmiecham sie niech wszyscy mysla ze jest ok.. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
enne Już tylko mania

|
|
|
martula171 w takim razie cwiczac powinnas sie skupic najbardziej na tych czesciach ciala ktore chcesz wyrzezbic Jesli bedziesz systematyczna w tym co robisz efekty bedziesz miala niesamowite Wierze w to  _________________ “You’ve got to start slow to go fast”
|
| Powrót do góry |
|
 |
beby Mania - decydujące starcie

|
|
|
Martula dzis nie mam czasu pisac za duzo, ale powiem jedno wez sie za cwiczenia i porzuc w diably glodoki i innego typu cud diety, ja generalnie przez dlugi czas wazylam tyle co ty, wzrost tez mam taki jak Ty i tez bylam "brzydka, gruba i ogolnie nieszczesliwa". Wiec wpadlam na pomysl dietek, owszem byl czas ze schudlam do 54 czy nawet 52 ale nadal bylam "gruba", od dalszego dietowania i wpedzienia sie w chorobsko uratowal mnie tylko brak czasu i zbyt duzo zajec.
Ale niestety po tych co jakis czas dietach, dorobilam sie dodatkowej dychy, ktorej za nic zbic nie moge,
niecheci do cwiczen, i przkonania, ze po co sie meczyc skoro co bym nie robila to i tak bede gruba.
Ja wiem, ze mnie gubia slodycze, a niestety z tym walczy mi sie okropnie. Kilka razy podejmowalam proby ale konczy sie to na slomianym zapale. _________________ Albo placz co rano albo rusz d...  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
enne Już tylko mania

|
Wysłany: Czw 05 Cze, 2008 Temat postu: Re: Aerobiczna "szóstka" Weidera |
|
|
beby dobrze prawisz Nie musze pisac ze masz w nas ogromne wsparcie  _________________ “You’ve got to start slow to go fast”
|
| Powrót do góry |
|
 |
beby Mania - decydujące starcie

|
Wysłany: Pią 06 Cze, 2008 Temat postu: Re: Aerobiczna "szóstka" Weidera |
|
|
| enne napisał: | | Nie musze pisac ze masz w nas ogromne wsparcie |
Enne ja to wiem, ale musze sama do tego dorosnac, zreszta same wiecie ile razy lapalam slomiany zapal
Dla mnie najgorsze sa pierwsze 3-4 dni bo pozniej jak zalapie o co w tym chodzi to jakos leci. _________________ Albo placz co rano albo rusz d...  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
enne Już tylko mania

|
Wysłany: Pią 06 Cze, 2008 Temat postu: Re: Aerobiczna "szóstka" Weidera |
|
|
beby moglabym to samo o sobie napisac Teraz sie trzymam potrafie dokonac odpowiednich wyborow - wczoraj w wolnym czasie mialam jechac do ksiegarni - przysiasc sobie i poczytac troche zamiast tego wsiadlam na rower i pojezdzilam Podobnie z jedzeniem - zamiast lapac za cos slodkiego lape za truskawe albo jakis inny owocek mam nadzieje ze tak mi juz zostanie  _________________ “You’ve got to start slow to go fast”
|
| Powrót do góry |
|
 |
agulinda Już tylko mania

Płeć:  Dołączył: 03 Gru 2003 Posty: 4767 Skąd: z głębokiego Spojrzenia
|
Wysłany: Sro 18 Cze, 2008 Temat postu: Re: Aerobiczna "szóstka" Weidera |
|
|
zacyznam
prosze o doping, codzienny i mocny bo NAPRAWDĘ muszę
mam obacnie czas bilansu życiowego, i jesli teraz tego nei wykorzystac to starch pomyślec jak za rok będę wyglądać  _________________ trochę chmur, troche slońca..
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
|
trzymam kciuki!
Paweł ma dziś chyba 11 dzień już?  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
maggie Do zmaniowania jeden krok...

|
|
|
Agulinda powodzenia      |
|
| Powrót do góry |
|
 |
agulinda Już tylko mania

|
|
|
dzięki dziewczyny, przyda sie bo po raz pierwszy w yzicu dostałam opony w górnych partiach brzucha
a w przyszłym tygodniu kupuje karnet na fitness czekam tylko na wypłatę. _________________ trochę chmur, troche slońca..
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
margitka Maniacus recidivus

|
|
|
| agulinda napisał: | | mam obacnie czas bilansu życiowego |
przybij piątkę Krzysiowi mojemu, jakiś kryzysowy czas.
Będziem wspierać  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
agulinda Już tylko mania

|
|
|
| Cytat: | | przybij piątkę Krzysiowi mojemu, jakiś kryzysowy czas. |
przybijam
moj bilans niestety fatalnie wychodzi ... ale cóż taki czas niestety, trzeba przeczekać  _________________ trochę chmur, troche slońca..
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
|
| agulinda napisał: | | moj bilans niestety fatalnie wychodzi |
o masz też cos. ćwicz i nie mysl zbyt dużo, bo Ci nie służy, koffana  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
agulinda Już tylko mania

|
|
|
| julka napisał: | | agulinda napisał: | | moj bilans niestety fatalnie wychodzi |
o masz też cos. ćwicz i nie mysl zbyt dużo, bo Ci nie służy, koffana  |
taaa... pogadamy w październiku mądralinska
ćwiczyć zaś zamierzam dużo mam nadzieje ze sie na zamiarach nie skonczy  _________________ trochę chmur, troche slońca..
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
|
| agulinda napisał: | | taaa... pogadamy w październiku mądralinska |
aa, o to chodzi
nie pogadamy, ja jestem starsza i bilanse, mam nadzieje, mam juz za sobą teraz biorę, co życie daje... _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
agulinda Już tylko mania

|
|
|
| julka napisał: | | nie pogadamy, ja jestem starsza |
pare miesięcy tez mi starszyzna  _________________ trochę chmur, troche slońca..
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|