| Wersja do druku | Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
nota Maniak nieuleczalny

|
Wysłany: Czw 06 Gru, 2007 Temat postu: Re: Montigniac - przepisy czyli jak sie najesc i nie przytyc |
|
|
Dziewczyny, planuję kogoś odchudzić potrzebuję przepis na pierwszą fazę MM - i ogólne zasady działania tej diety - nie mam ochoty czytać ksiąg, a osoba do odchudzenia ma silną potrzebę utraty kilogramów Ja będę gotować - więc chcę wiedzieć co z czym i dlaczego (po krótce ).
Będę wdzięczna za pomoc  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
 |
margitka Maniacus recidivus

|
Wysłany: Pią 07 Gru, 2007 Temat postu: Re: Montigniac - przepisy czyli jak sie najesc i nie przytyc |
|
|
| spokojnie znajdą się specjalistki od MM:) Ja nią nie jestem, więc nie będę się tutaj wymądrzać, może czasem coś podpatrzę |
|
| Powrót do góry |
|
 |
julka Mania - decydujące starcie

|
Wysłany: Pią 07 Gru, 2007 Temat postu: Re: Montigniac - przepisy czyli jak sie najesc i nie przytyc |
|
|
na forum jest sporo tematów o MM, linków itp....
no, chyba, że komus bedzie się chciało wszystko wykładać jeszcze raz  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kaja Mam manię!

|
|
|
notka, w ktoryms z topikow o mm zebralam zasady w pigulce. Narobilam sie przy tym, wiec pamietam Zaraz poszukam... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kaja Mam manię!

|
|
|
http://fmania.pl/topics55/mm-w-piguce-vt5646.htm
tutaj masz wszystko, jak na lalerzu... jakby co- pytaj, ale dla pewnosci na priv, bo ja czasami nie ogarniam calego forum
ps. a ta osoba, to G. moze?  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
enne Już tylko mania

Płeć:  Dołączył: 23 Mar 2003 Posty: 4273 Skąd: zza wielkiej wody ;)
|
|
|
o widze ze ktos odkopal watek MM - czyzby to jakis znak dla mnie ze powinnam przejsc na diete MM ??? _________________ “You’ve got to start slow to go fast”
“Being fit is choice! It’s up to you to make it happen.” |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kwiatuch Mówcie mi MANIAK!

Wiek: 27 Płeć:  Dołączył: 27 Mar 2003 Posty: 2558 Skąd: z Orzechowa k/Jagodowa :)
|
|
|
wlasnie mi sie przypomnialo, ze kiedys w topicu o mm toczyla sie debata o majonezach. i ze zachwalano kielecki, bo nie ma cukru.
no to juz ma. wlasnie poczytalam sklad i sie niemile zaskoczylam  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
julka Mania - decydujące starcie

|
|
|
kwiatuchu, bo niektore partie mają, a niektore nie... nie wiem od czego to zalezy  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kwiatuch Mówcie mi MANIAK!

Wiek: 27 Płeć:  Dołączył: 27 Mar 2003 Posty: 2558 Skąd: z Orzechowa k/Jagodowa :)
|
|
|
oo, to dopiero bezsens  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
enne Już tylko mania

Płeć:  Dołączył: 23 Mar 2003 Posty: 4273 Skąd: zza wielkiej wody ;)
|
|
|
| kwiatuch napisał: | | no to juz ma. |
niestety Tez zauwazylam ostantio gdy przywiozlam majonez kielecki z Chicago I to jeszcze pierdola wielgachny sloj kupilam
| julka napisał: | | bo niektore partie mają, a niektore nie... |
powaznie  _________________ “You’ve got to start slow to go fast”
“Being fit is choice! It’s up to you to make it happen.” |
|
| Powrót do góry |
|
 |
margitka Maniacus recidivus

|
Wysłany: Sob 08 Gru, 2007 Temat postu: Re: Montigniac - przepisy czyli jak sie najesc i nie przytyc |
|
|
albo wszystkie partie mają, ale oszczędzają na etykietkach, parę literek mniej do druku  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kaja Mam manię!

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kaja Mam manię!

|
Wysłany: Wto 29 Lip, 2008 Temat postu: Re: Montigniac - przepisy czyli jak sie najesc i nie przytyc |
|
|
Aga znalazla taki link do przepisow MM
http://kociolstregi.blox.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|