| Wersja do druku | Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Kaja Mam manię!

|
Wysłany: Pon 28 Kwi, 2008 Temat postu: Re: Dlaczego NIE-Monti? |
|
|
u mnie byla wolowina duszona w smietanie z kolorowym pieprzem, kalafior i salatka ogorek/pomidor/cebula z majonezem
czuje sie nazarta, jak mops  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
 |
ihasia Wprawny maniak

|
Wysłany: Pon 28 Kwi, 2008 Temat postu: Re: Dlaczego NIE-Monti? |
|
|
co ja dzisiaj jadlam na obiad.. a aaaaaaa pierogi ze szpinakiem:-) pycha byly ale chyba malo zjadlam skoro zapomnialam:-)
na jutro na sniadanie naszykowalamsobie serek bialy z rzodkiewka , swiezym ogorkiem, 8 ziolami ( mrozonymi) sola i pieprzem- pyszne bo sprobowalam do kolacji- mezu pol mi zjadl ale jeszcze pol na jutro zostalo:-) do chlebka jak sie patrzy!A chlebek bede miala pyszny kupilam w penny markt wczesniej go tam nie bylo, swiezo pieczony bo goracy bralam- byla kartka z czego jest i moge go jesc:-) ciemny pachnacy i napewno przepyszny juz sie jutra doczekac nie moge! _________________ [img]http://straznik.dieta.pl/zobacz/straznik/?pokaz=10074c34ba0483e74.png[/img] |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kaja Mam manię!

|
Wysłany: Wto 29 Kwi, 2008 Temat postu: Re: Dlaczego NIE-Monti? |
|
|
ja mam problem ze sniadaniami... przede wszystkim ten limit, ze trzeba je zjesc do godziny po wstaniu... no i owoce... rano, przed sniadaniem, mi nie smakuja  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ihasia Wprawny maniak

|
|
|
Powiem tak.. tego akurat sie nie trzymam- owoce jem jak mam ochote. Surowe ze skorka.Nie moge odmawiac sobie witamin.
Co do sniadania - przyzwyczailam sie zjadac je w tym czasie bo dzieciaki jak tylko wstaja to od razu im sniadanie robie i razem wcinamy.
Dziwne jest to ze w zeszlym roku odpowiadaly mi sniadania tluszczowe..a teraz nie przelkne jajka na sniadanie bo kilka godzin mnie mdli.. _________________ [img]http://straznik.dieta.pl/zobacz/straznik/?pokaz=10074c34ba0483e74.png[/img] |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lucy Mówcie mi MANIAK!

|
|
|
| Czyżyk napisał: | | ja mam problem ze sniadaniami... przede wszystkim ten limit, ze trzeba je zjesc do godziny po wstaniu |
U mnie jest na styk.
Godzinę po wstaniu jestem juz w pracy i zaczynam jeść
| ihasia napisał: | | owoce jem jak mam ochote. |
Ja też codziennie ich nie jadam. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
enne Już tylko mania

Płeć:  Dołączył: 23 Mar 2003 Posty: 4273 Skąd: zza wielkiej wody ;)
|
|
|
przegielam w ten weekend W sumie to bylo do przewidzenia Za duzo polskiego na raz przy moim rozstrojonym systemie dlugo nie trzeba bylo czekac zeby sie zarlok wlaczyl
Wczoraj bylo w miare ok ale i tak nie jestem ze wszystkiego zadowolona Poza tym dziewczyny cos sie ze na dzieje nie moge wytrwac do polowy dnia jesli sie nie napije kawy Chodze pozno spac, jakies dziwne stresy mnie dopadaja co sprawia ze sen mam jakis taki nijaki Wstaje wczesnie rano zanim jeszcze budzik zadzwoni, po odprowadzeniu Alexa na autobus szkolny probuje dospac z godzinke, poltorej - n ogol sie udaje - problem w tym ze nie jestem w stanie sie po takiej drzemce dobudzic Zadzwonie do lekarza i powiem zeby mi dala skierowanie na wszystkie mozliwe badania w tym i dokladne badanie tarczycy... To jest nie normalne zebym codziennie taka oslabiona i senna byla Musi byc jakis powod takiego samopoczucia ...
Dzisiaj bede probowala trzymac sie jakos mm ale co z tego wyjdzie zobaczymy... _________________ “You’ve got to start slow to go fast”
“Being fit is choice! It’s up to you to make it happen.” |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kaja Mam manię!

|
|
|
enne, z tego co pamietam, ty sie strasznie pozno kladziesz spac... poza tym, jak piszesz, nie spisz dobrze; do tego dieta i cwiczenia, no i wiosenne przesilenie.
dla mnie to jasne, ze jestes przemeczona ale badania zrob, to na pewno nie zaszkodzi
u mnie bylo caly dzien ladnie, ale wieczorem nie dalam rady po nurkowaniu... bardzo glodna bylam i zjadlam co bylo pod reka, byle szybko
ale nie zamierzam z tego tragedii robic; zasuwam dalej, jakby nigdy nic  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
enne Już tylko mania

|
Wysłany: Sro 30 Kwi, 2008 Temat postu: Re: Dlaczego NIE-Monti? |
|
|
Chyba masz racje Gosiu choc Sevy cos mi wczoraj uswiadomil - rzucilam pigulki w tym m-cu - mozliwe ze to ma jakis wplyw na moje samopoczucie jakby nie patrzec moje hormony byly sztucznie stymulowane Do tego podejrzewam ze mogly mi wrocic klopoty z tarczyca Badania na pewno zrobie - za chwile bede dzwonic do lekarza i umawiac wizyte... Mam nadzieje ze uda mi sie zobaczyc z lekarzem jeszcze w ym tygodniu...
| Czyżyk napisał: | | ale nie zamierzam z tego tragedii robic; zasuwam dalej, jakby nigdy nic |
i tak trzymaj  _________________ “You’ve got to start slow to go fast”
|
| Powrót do góry |
|
 |
margitka Maniacus recidivus

|
|
|
Gocha Ty jesteś niesamowita
enne ja zgadzam się z Czyżykiem, hormony to jedno, ale dajesz swojemu organizmowi nieźle popalić takim trybem życia. Może warto troszkę zwolnić ? Odpocząć, zregenerować siły |
|
| Powrót do góry |
|
 |
enne Już tylko mania

|
|
|
ano przydalby mi sie jeden dzien takiego porzadnego odpoczynku - moze w niedziele zafunduje sobie dzien w lozeczku  _________________ “You’ve got to start slow to go fast”
|
| Powrót do góry |
|
 |
margitka Maniacus recidivus

|
|
|
dobry pomysł, ciągle jesteś dla innych, ciągle najkochańsza żona , mama i wogóle, ale aby taką być trzeba być zdrowym i silnym, więc trzeba sobie zrobić wolne  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
enne Już tylko mania

|
|
|
czy taka naj to nie wiem ale odpoczynek by sie na pewno przydal...
ostatnio obiecalam znajomej ze zajme sie jej mlodsza corcia w czasie gdy ona bedzie w szkole - do tej pory robil to jej tesc ale wyjezdza na 2-3 tyg. do polski - tesciowa pracuje podobnie jak jej rodzice wiec sila rzeczy znajoma zostanie w kropce... Ciekawie bedzie  _________________ “You’ve got to start slow to go fast”
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|