Wysłany: Nie 22 Cze, 2003 Temat postu: Dieta trzydniowa!!!
Dieta trzydniowa
Dzień 1:
Śniadanie: grejpfrut lub jabłko, jedna grzanka, szklanka czarnej kawy.
Obiad: dwie łyżki tuńczyka lub innej chudej ryby, jedna grzanka, szklanka czarnej kawy.
Kolacja: plaster chudego, gotowanego mięsa, filiżanka warzyw gotowanych na parze (buraczki, marchewki, selery).
Dzień 2:
Śniadanie: jajko na twardo, jedna grzanka, pół banana, szklanka czarnej kawy.
Obiad: pół filiżanki chudego twarożku z pięcioma krakersami, szklanka czarnej kawy.
Kolacja: dwie parówki, dwie marchewki uduszone na parze.
Dzień 3:
Śniadanie: cienki plasterek żółtego sera, pięć krakersów, małe jabłko, szklanka czarnej kawy.
Obiad: jajko na twardo, jedna grzanka, szklanka czarnej kawy.
Kolacja: dwie łyżki tuńczyka lub innej chudej ryby morskiej, pół filiżanki gotowanych na parze buraczków, jedna filiżanka kalafiora.
A teraz najważniejsze: przed każdym posiłkiem należy wypić dwie szklanki przegotowanej wody. To konieczne. Niezbędne jest również przestrzeganie ścisłej diety- absolutnie żadnych zmian. Działa tu współzależność chemiczna składników. Nie wolno używać cukru ani soli, nawet śladowo. Dieta jest rygorystyczna , ale- do wykonania.
To tylko trzy dni! Kto przez trzy dni nie potrafi wyrzec się tego czy owego, aby zrzucić 5 kg?
Po diecie należy zrobić dziesięciodniową przerwę i – można ją powtórzyć, zrzucając dalsze 5 kg. Ale na tym koniec! Dobrze byłoby na stałe odzwyczaić się od soli i cukru albo znacznie ograniczyć ich stosowanie. To ułatwia utrzymanie wagi.
[shadow=yellow:8f09a9a8b3]Dokładnie przepisałam tak jak było w Poradniku Uzdrawiacza!!!
Ja gotowałam pierś z kurczaka i tak jak pisze nic nie należy zmieniać,bo chodzi o jakieś reakcje chemiczne pomiędzy poszczególnymi składnikami,no i nie zapominajcie o piciu wody,bo to jest bardzo ważne!!!
Oczywiście warzywka gotowałam normalnie w wodzie,bo na parze to strasznie długo trwało,ale teraz jak wszystko jest świeżutkie to spróbuje gotować na parze.Najwięcej na tej dietce schudłam około 4 kilogramów.Polecam ta dietkę,bo nie zaszkodzi a na pewno zmobilizuje po szybkim ubytku wagowym!!!
Pozdrawiam Ren [/shadow:8f09a9a8b3]
Wysłany: Nie 22 Cze, 2003 Temat postu: Re: Dieta trzydniowa!!!
tez zastosowalam kiedys te dietke i niestety spadek tylko 1,5 kg ale wtedy to ja ciagle na diecie bylam...
moze znow sie skusze - to tylko 3 dni, a moze chociaz ze 3 kiloski by sobie poszly, ktore ciagle czuje ze sa mi zupelnie zbedne...
To ja też się przyłączę może, ale to w przyszłym tygodniu, bo teraz mnie kobiece dni męczą i jeść mi się chce różne rzeczy i obawiam się ,że mogłabym nie podołać. _________________ Daleko gdzies i blisko tak.....
na krawędzi nocy i dnia
W zasięgu rak i na serca dnie...
Ciebie mam .... i Ciebie chce....
W Twojej twarzy widzę cały świat
Muzyke słodka w sercu masz
Twe oczy dla mnie lustrem są
A dłonie Twe - to mój schron....
[shadow=yellow:145890b339]Oj tak Tinguś,niestety trzeba ta kawę pić.Ja pierwszą to piłam taka normalna plujke,fusiarę czy jak kto woli.Druga to już taka lurka była,mieszana ze zbożówką.No ale czego się nie robi dla figury!!!
Pozdrawiam Ren!!![/shadow:145890b339]
A jakie po niej jest jojo? bo nie wierze w te 5 kilo... pewnie na jeden dzien jest 5 kilo a potem hop?
A kawa feee. niestety eliminuje te diete... dieta powinna byc zdrowa, nie rozumiem dlaczego mam wmuszac w siebie cos szkodliwego... nie moze byc zbozowka? grzanki tez srednio zdrowe _________________
[shadow=yellow:95a13fa74b]Halo Satti!!!
Wydaje mi się że ta dietka jest duzo zdrowsza od tych długasnych 13 czy norweskich.Przez 3 dni zdrowia nie zrujnujesz.Przypominam że jest to dieta polecana przez Poradnik Uzdrawiacza.A co do kawy to myśle ze nic sie nie stanie jak zastąpi sie ja zbożówka(to tez jest kawa).Ja zamiast grzanek jadłam 3 kromeczki Wassy,bo grzanki nie chciały mi przejść przez gardło.No i jeszcze jojo-po każdej diecie niestety jeżeli się nie pilnujemy to wystapi jojo.Ja jak narazie nie wróciłam do poprzedniego wyniku sprzed trzydniówki,ale cały czas uważam na to co jem. Trzydniówke przeprowadzałam chyba w styczniu.A 5 kilo, ja tez nie wierzyłam ,ale 4 znikneło.
Pozdrawiam Ren[/shadow:95a13fa74b]
Wysłany: Pon 23 Cze, 2003 Temat postu: Re: Dieta trzydniowa!!!
angie, powodzenia, daj znać o rezultatach _________________ Daleko gdzies i blisko tak.....
na krawędzi nocy i dnia
W zasięgu rak i na serca dnie...
Ciebie mam .... i Ciebie chce....
W Twojej twarzy widzę cały świat
Muzyke słodka w sercu masz
Twe oczy dla mnie lustrem są
A dłonie Twe - to mój schron....
Wysłany: Wto 24 Cze, 2003 Temat postu: Re: Dieta trzydniowa!!!
Renaciu, jesli można zastąpic, to super!
Wiesz, naprawde po 3 dniach z kawą odczulabym to fatalnie... bo bym np. nie spała w nocy... ja nie śpie po capuciino, a po zwykłej kawie to już w ogóle... a niespanie na głodnego to koszmar...
ale dieta brzmi super, choć na razie sie nie zdecyduję... _________________
Wysłany: Czw 26 Cze, 2003 Temat postu: Re: Dieta trzydniowa!!!
[color=green]No to dziewczyny zaczynamy?
Nie przejmuj sie Enkam ja niestety tez to mam.......ale niepoddaje się........w końcu nam się uda.......razem weselej...............
to co dziś START?[/color]
Wysłany: Czw 26 Cze, 2003 Temat postu: Re: Dieta trzydniowa!!!
ja jush serek sjaduam to od dzis nie zaczne aq od jutra tesh nie bo w niedizele wielka impreza qrna!
_________________ Nasze cnoty są bękartami naszych grzechów
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10Następny
Strona 1 z 10