Wysłany: Pon 31 Sty, 2005 Temat postu: Re: Dieta trzydniowa!!!
No to idę do kuchni...
Dziwi meni tylko, ze te kolacje są takie "syte" i "bogate", chyba obiad taki winien być.... _________________ Ale zanim umrę chcę walczyć o życie.
Dopóki mogę iść o własnych siłach, pójdę tam, gdzie zechcę.
Beat@ ja tę samą trzydniówkę zaczełam dziś
przeraża mnie ten tuńczyk.. . bleee nie cierpię tuńczyka... no ale czego sie dla fajnych spodni nie robi _________________ trochę chmur, troche slońca..
Qrde, a ja w ogóle ryb nie lubię
Ide na śniadanie...Trzymajmy się jakoś.....grrrr _________________ Ale zanim umrę chcę walczyć o życie.
agulinda napisał:
przeraża mnie ten tuńczyk.. Rolling Eyes . bleee nie cierpię tuńczyka...
ja tam ryby lubie mnie natomiast przerazają te warzywa gotowane, ale już sobie wymysliłam i wiem co mogę i chętnie zjem będzie to fasolka szparagowa nasz poznanski szabelek oby do jutra
sisss napisał:
latem sprobuje! ale watpie czy zadziaua ja jak zapomne to i po 2-3 dni nic nie jadam i nie chudne fcale moze z glodu puchne?
nie smutaj sie , ja jesli nie zjem jeden dzien to mam kilo mniej a jak zjem za duzo to kilo więcej,i to tez jest bardzo niezdrowe _________________ "To co dziś wydaje sie niemożliwe, jutro może wyglądać obiecująco!"
Super, zjadłam tego cholernego tuńczyka Teraz pije kawkę...A potem tylko pyszna kolacja i już 1 dzień z 3 z głowy ( a nawet z kilosików i pasa ) _________________ Ale zanim umrę chcę walczyć o życie.
Dziewczynki trzymam za Was kciuki Baaaaardzo mocno mocca, dla mnie w tej diecie tez był i jest tuńczyk, krzywiłam się, klełam pod nosem i jadłam. Za pierwszym razem ubyło 3, za drugim kilogram. To tak na zachęte
Wiecie co jest najsmieszniejsze?Że nei zważyłam się przed ta kuracją A i teraz wagi znaleźć nie mogę To już trzeba byc moccą
A tuńczyka jakoś przełknęłam...haha
Nie no, z tej wagi nei mogę _________________ Ale zanim umrę chcę walczyć o życie.
Wysłany: Sob 05 Lut, 2005 Temat postu: Re: Dieta trzydniowa!!!
A ja od dzisiaj zaczynam 3 dniową diete owocową. Dzisiaj poczyniłam zakupy, mam wszystkie składniki i teraz czas uderzyć do boju Trzymajcie za mnie kciuki dziewczynki
Wysłany: Nie 06 Lut, 2005 Temat postu: Re: Dieta trzydniowa!!!
Trzymamy, trzymamy... Dla mnie taka dietka owocowa to raj a nie meka by był _________________ Ale zanim umrę chcę walczyć o życie.
W blue city? Oj miło wspominam .....ach..... _________________ Ale zanim umrę chcę walczyć o życie.
No bo "Coffee heaven" jest tez w w Blue City ....
Aczkolwiek, z miłym kims byliśmy w Blue Caffe na Kawce
No widzisz, a ja mieszkam ponad 200 km od Blue City a byłam z moim warszawiakiem _________________ Ale zanim umrę chcę walczyć o życie.
Tak i przechodzimy o tym gadać w Otwartej Chcacie, a za offtopic serdecznie przepraszamy,,...
choć szczerze przyznam, zawsze zastanawiało mnie, dlaczego taka ilość kawy zawsze jest do wypicie w tych dietach... bo w tej trzydniówce co ja byłam, to 2 razy dziennie, przy tym, ze tylko 2 posiłki były.... _________________ Ale zanim umrę chcę walczyć o życie.
mocca, mnie tez. Tylko, ze ja nie lubie czarne i gożkiej kawy, więc dla mnie to był ogromniasty problem w tych dietach. Dzieki bogu w tej owocowej nie ma czarnej i bez cukru ______________________________________________________________
[ Dodano: Pon 07 Lut, 2005 ]
Ja walcze dzielnie na diecie owocowej. Już mam za sobą dwa sniadanka i hetolitry czerwonej herbaty. ______________________________________________________________
[ Dodano: Wto 08 Lut, 2005 ]
Ja dzisiaj zaczynam drugi dzien owocowej dietki. Wczoraj mimo kilki chwilk kryzysu na pokładzie dobiłam do końca i co ważniejsze udało mi się pośmigac na rowerku 40 minut. Jestesm z siebie w dniu wczorajszym zadowolona
[size=9]_____________________________________________________________
Troche mi słabo i w głowie sie kreci, ale dam rade. Tylko nie wiem czy bede miała siłe dzisiaj 40 minut na rowerku Własnie zjadłam kiwi na obiad i krew leje sie strumieniami z jezora i podniebienia ______________________________________________________________
[ Dodano: Sro 09 Lut, 2005 ]
A więc melduje, ze znalazłam ostatki sił, wsiadłam na rowerek i pedałowałam 40 minut zgodnie z planem . NO czy zgodnie to nie dokonca, bo jeszcze brzuszki miały byc i cwiczonka na klatke. No i tego własnie nie było
Na dietce wytrzymuje, mimo licznych kryzysów . Dzisiaj trzeci dzien ostatni. I zaraz bede wcinac sniadanko. Tylko nie wiem czy najpierw ananska, czy winogronka. Po wczorajszym dniu boje się jeść kiwi, ale jest w przepisie i to 5 sztuk. Ehh... i znowu bedzie się krew strumieniami lała ______________________________________________________________
[ Dodano: Sro 09 Lut, 2005 ]
Ja zakonczyłam diete 3-dniową. Zakonczona sukcesem Zakonczona sukcesem, ze wytrzymałam i mimo czasamu braku sił jejździłam na rowerku Z czystym sumieniem mowie, że jestem z siebie bardzo zadowolona