DIETA kapusciana

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 12, 13, 14

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mania Strona Główna
   -> O człowieku, Coś dla ciała
   -> Coś dla cia?a, Kilo-Mania
   -> Kilo-Mania, Przepisy i diety dla super kobiety
Wersja do drukuZobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  

Ile schudlas na diecie kapuscianej?
1-2 kg
28%
 28%  [ 2 ]
3-4 kg
71%
 71%  [ 5 ]
5-6 kg
0%
 0%  [ 0 ]
7-8 kg
0%
 0%  [ 0 ]
9-10 kg
0%
 0%  [ 0 ]
Wszystkich Głosów : 7

Autor Wiadomość
mrau
Ja tu nocuję
Ja tu nocuję

PostWysłany: Wto 08 Kwi, 2008    Temat postu: Re: DIETA kapusciana Zacytuj zaznaczone

enne
bardzo ci dziekuje za te slowa bo ja tez polegam. ale probuje od nowa.
glownie sprawa rozbija sie o zupelny brak czasu dla siebie. w normalnych warunkach w chwili lakomstwa bym wsiadla na rowerek. teraz jest to niewykonalne bo nie mam w ciagu dnia dla siebie tyle czasu. sa dni kiedy z trudem wygospodarowuje czas na prysznic. nie dlatego ze dely nie pomaga. bo pomaga bardzo. zmywanie przejal np na siebie w calosci [co wrozy ze moze jednak pojawi sie kiedys zmywarka w moim domu hyhyhy]. ale mlody ma chwile kiedy u wszystkich na rekach sie drze i tylko ja to umiem jakos zniesc bo po prostu przywykma przez te godziny kiedy z nim jestem bo trudno zebym nawet do kibela pojsc nie mogla a on tak ma ze czasem drze sie non stop i niestety musi sie podrzec. nie bede przeciez kupowac pampersow i dla siebie:D
tata wczoraj mi proponowal ze mi upiecze pysznego cieplutkiego drozdzowca ale sie oparlam. potem tata polecial do mamy sie informowac czy ja sie aby odchudzam to moze on mi chociaz miesko ugotuje;) tata dzieckiem sie nie zajmie, ostatecznie z bartkiem na pol godziny moze zostac ale jest kochany i najlepsiejszy na swiecie.
nie jest tak ze stanowimy idealna rodzine. ale dzieki temu ze moja mama umie byc w zwiazku rodzina jest taka jaka jest w calosci. mysle ze to duza jej zasluga jak wyglada nasza rodzina. zawsze jej bede za to wdzieczna.

wczorja poleglam. do 16 wytrzymalam bez problemu. po 14tej pozlam na spotkanie takie co sie pare groszy zarabia i tam byly delicje i ja juzo 16 bylam solidnie glodna i sie skusilam. a potem to po powrocie hulaj dusza. jak juz sie zlamie to najgorsze jest ze wtedy ide na maxa. zamiast przebolec te 2 czy 3 delicje i kontynuowac dietke to ja wpadam w amok zarciowy.
dzisiaj kolejny dzien walki z sama soba. musze nowa zupe ugotowac:) tamta pozarlam:)

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Odwiedź stronę autora Zobacz prywatną galerię zdjęć autora
Kaja
Mam manię!
Mam manię!

PostWysłany: Wto 08 Kwi, 2008    Temat postu: Re: DIETA kapusciana Zacytuj zaznaczone

mrau, mi sie to wydaje normalne, ze probujesz i nie do konca sie udaje. Tez mam taki mechanizm u siebie... Ale przyjdzie taki moment - sama wiesz - ze zaczniesz i pojdzie bez problemu Smile A jak juz sie czlowiek wdrozy w diete, to nic nie jest go w stanie od tego odwiesc.
poza tym u ciebie jeszcze hormony szaleja i nie do konca nad soba panujesz.
do tego stres, bo dziecko placze, bartusiowi musisz tez troche czasu poswiecic... kazdemu dajesz troche z siebie i w rezultacie dla samej siebie juz go nie masz... tak to jest. Z czasem wszystko sie pouklada i łatwiej bedzie wszystko ogarnac.
jestes bardzo dzielna
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Zobacz prywatną galerię zdjęć autora
julka
Mania - decydujące starcie

mrauku, a koniecznie chcesz trwać przy tej kapuściance? ja wiem, ze chcesz zminimalizować głoda, ale sama widzisz, jak to czasami wychodzi, wszystkie to przerabiałysmy. moze jednak skusisz sie na coś... eeee... mniej kapuscianego a bardziej tresciwego?
Ja tu nocuję
Ja tu nocuję

julka
na bardziej tresciwych rzeczach to ja tyje a nie chudne:)

Czyżyk napisał:
poza tym u ciebie jeszcze hormony szaleja i nie do konca nad soba panujesz.

ja w ogole nad soba nie panuje Very Happy nadal becze na reklamach ze szczeniaczkami Smile czekam na babskie dni. ktoryhc nadal nie ma mimo ze mialy sie pojawic do 12tego tygodnia. a tu juz chyba z 14 mija. zapisze sie w tym tygodniu do lekarza.

a co do odchudznaia to chyba powinnam sie ejdnak wyniesc do "zdrowej diety" chociaz moja to nigdy w zyciu zdrowa nie bedzie hehehe. nierealne z moim stylem zycia i emocjonalnoscia Smile

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Odwiedź stronę autora Zobacz prywatną galerię zdjęć autora
julka

Cytat:
na bardziej tresciwych rzeczach to ja tyje a nie chudne:)

wcześniej czy później będziesz musiała przejść na treściwsze, a jak dobrze je połączysz, a pewne rzeczy wyłączysz w ogóle i ograniczysz nieco ilości, to choćbyś sie skichała - nie przytyjesz Twisted Evil

Maniacus recidivus
Maniacus recidivus

ja chcę zobaczyć to skichanie Mr. Green

Mrau julka dobrze prawi. Na początku jest ciężko, ale weźmy choćby nawet ćwiczonka , jak wzrośnie masa mieśniowa to wcale się nie trzeba katować a się nie tyje.
Powrót do góry
enne
Już tylko mania
Już tylko mania

mrau napisał:
to ja wpadam w amok zarciowy.

nie wiem czy cie to pocieszy ale moj dzien wczoraj byl taki sam Confused @ idzie a ja wariacji dostaje Confused Wczoraj jak nigdy geba mi sie nie zamykala mam wrazenie ze caly dzien nic nie robilam tylko zarlam i zarlam Confused

Mrauciu i tak podziwiam i trzymam kciuki... Powiem ci ze to co Julka napisala nie jest takie glupie... Smiem twierdzic ze bylyby rezultaty Smile

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mania Strona Główna
   -> O człowieku, Coś dla ciała
   -> Coś dla cia?a, Kilo-Mania
   -> Kilo-Mania, Przepisy i diety dla super kobiety
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 12, 13, 14
Strona 14 z 14

Skocz do: