| Wersja do druku | Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Ile schudlas na diecie kapuscianej? |
| 1-2 kg |
|
28% |
[ 2 ] |
| 3-4 kg |
|
71% |
[ 5 ] |
| 5-6 kg |
|
0% |
[ 0 ] |
| 7-8 kg |
|
0% |
[ 0 ] |
| 9-10 kg |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Wszystkich Głosów : 7 |
|
Gość
|
Wysłany: Sob 04 Gru, 2004 Temat postu: Re: DIETA kapusciana |
|
|
Ja kiedys próbowałam, ale po dwaych dniach juz nie mogłam patrzec na wszystko co kapuściane  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
 |
Waszka Mania - decydujące starcie

Płeć:  Dołączył: 27 Lis 2003 Posty: 3171 Skąd: Wieś Borków gmina Kołbiel
|
|
|
| Ja tez kiedyś próbowałam - wytrzymałam trzy dni - ta zupa staje się koszmarem. Moja Mama się tym odchudza - skutecznie |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
|
|
Kapuścianka Kwiatuchu? można, nawet myślałam o niej ostatnio, ale ja mogę od wtorku, bo wczesniej muszę powymiatać z lodówki pozostałości imieninowe i koniecznie musi zniknąć ten serniczek co go córcia upiekła - mając w lodówce ciasto i ptasie mleczko pod ręką nie wytrzymam  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kwiatuch Mówcie mi MANIAK!

Wiek: 27 Płeć:  Dołączył: 27 Mar 2003 Posty: 2558 Skąd: z Orzechowa k/Jagodowa :)
|
|
|
Ruda, ja sprobuje od jutra juz. dam Ci znac przed wtorkiem jak smakuje zupa z kiszonej kapusty :") ciasto ktore upieklam podzielilam miedzy p.tesciow a chlopa, wiec nie ma pokus. sa jablka itd, wiec nic zlego nie posiadam. postaram sie nie podjadac za duzo tych dodatkowych rzeczy, glownie zupa zupa zupa. juz nie moge sie doczekac jutra by ja zrobic. nie tylko z glodu glownie jestem ciekawa jak mi wyjdzie, jestem pewna na 100% ze bedzie duuzo bardziej zjadliwa niz poprzednia.
DZIEŃ PIERWSZY KAPUŚCIANKI
zupe ugotowalam z nastepujacych skladnikow:
kapustka kiszona jakies 300gram
pol papryki czerwonej
pol papryki zoltej (nie bylo zielonej w sklepie)
pol pora
cwiartka selera
1 srednia cebule
dodalam lyzeczke wegety i troche magi. potem zupe podzielilam na 2 czesci i do polowy wlalam przecier pomidorowy (taki od mamy,domowej roboty) a druga tylko doprawilam bardziej. mam wiec dwa rodzaje. smakuja o nieeebo lepiej niz ta sprzed roku bodaj. ale zajadanie sie nią mi nie grozi, choc mysle ze te 3 miseczkie dziennie zjem.
i juz zaczelam biegac do toalety :")
na poczatek chce wytrzymac 4 dni. jak beda dobre rezultaty to pociagne do 7 dni.
Dzis powinno pojsc jak z platka, mam baaardzo duzo zajec w szkole, wiec nie bedzie czasu myslec o jedzeniu. rano talerz duzy zjedzony, wieczorem zjem drugi, bo glupio mi w termosie zupe wiesc, studenci to potwory, smialiby sie wezme sobie 2 pomidory, bo dzis dzien warzywny i kubusia, skoro soki tez mozna, a ze nieslodzony to tym bardziej :")
aa jako ze nie mam duzych garnkow dzis znow musze ugotowac zupke, bo wieczorem zjem ostatnia porcje.
ruda, skonczylas wymiatanie z lodowki?  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Wto 07 Gru, 2004 Temat postu: Re: DIETA kapusciana |
|
|
Wymiotłam do cna Wymyłam i zostawiłam tylko światło - bidne moje dzieciulki
Ale coby zrobić zakupy juz mi chęci zabrakło. jutro zaraz po porannej kawusi biegnę do warzywniaka i gotuje zupki gar cały. Także z małym poślizgiem jutro startuję, Widzę ze dzielnie waczysz Nie wiem jak Tobie, ale dla mnie kapuścianka dobrze hamuje nadmierne ruszanie szczęką. |
|
| Powrót do góry |
|
 |

Wiek: 27 Płeć:  Dołączył: 27 Mar 2003 Posty: 2558 Skąd: z Orzechowa k/Jagodowa :)
|
Wysłany: Wto 07 Gru, 2004 Temat postu: Re: DIETA kapusciana |
|
|
DZIEN TRZECI KAPUŚCIANKI
dzis wcinalam tylko skladniki na surowo, w sensie papryke i kapuche, bo nie zdazylam zrobic nowej zupy no i sporo dzis owocow zjadlam. moze troche nadrobilam,ale to nic. jutro znow gotuje zupke. faaajnie ze bedziemy dwie :")))) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Sro 08 Gru, 2004 Temat postu: Re: DIETA kapusciana |
|
|
siedze w pracy........ale jutro wolne i.......cały gar kapuchy ze mną i "nigdy w żuciu" ......jak odpoczynek, to odpoczynek |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
|
|
Lubie kapustę ale to nie dla mnie...moj zoładek dosć specyficznie reaguje na wieksze ilosci kapusty.. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
satti Maniacus recidivus

|
|
|
Tak sobie dumam nad tą kiszoną kapuchą... czy aby to nie przeszkadza, ze ona słona jest... _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
|
|
| No ta sol tez mnie zastanawia |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Czw 09 Gru, 2004 Temat postu: Re: DIETA kapusciana |
|
|
ale przecież kapuchę się doprawia do smaku? zresztą poczekamy na rezultaty.......
ja w tym tygodniu tradycyjnie.......ale ta kiszoka mnie nęci
a swoją drogą to jak tam pojedynek Pszczółki i Belferki? [/ |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Czw 09 Gru, 2004 Temat postu: Re: DIETA kapusciana |
|
|
| troche juz mam dosc kapuchy, dzis poza jedna miska zjadlam duzo niedozwolonych rzeczy. chyba juz wiecej nie pociagne. mam chwilowy odrzut od kapusty kiszonej. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Pią 10 Gru, 2004 Temat postu: Re: DIETA kapusciana |
|
|
ja dobrze znosze kapuchę.......bo ja wogle kapuściana jestem ....
Kwiatuszku a rezultat jakis jest? bule nie pieczywko......a przynajmniej nie duzo......bo ten nasz chlebuś to smaczniusi jest ale pęczniejemy od niego że hej
Kwiatuszku dasz radę na pewno to tytlko jeszcze 3 dni......trzymaj się |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pią 10 Gru, 2004 Temat postu: Re: DIETA kapusciana |
|
|
| rudzia, nie dalam rady. ale trzymam sie dietowo, tylko ze na razie bez kapuchy. rezultat ladny :") przez 3 dni zrzucilam 2kg, ale sadze ze polecialoby jeszcze wiecej, wiec i tak jestem zadowolona. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Sob 11 Gru, 2004 Temat postu: Re: DIETA kapusciana |
|
|
znaczy jest dobrze....z kapucha czy nie ważne że spada
a mnie dopadła migrena......jest mi niedobrze, a to znaczy ze nie jem i to jest jedyny +fatalnego samopoczucia i tupającego wojska w mojej głowie |
|
| Powrót do góry |
|
 |
pszczola Mania atakuje!

Wiek: 56 Płeć:  Dołączył: 15 Cze 2004 Posty: 130 Skąd: Małopolska
|
Wysłany: Nie 12 Gru, 2004 Temat postu: Re: DIETA kapusciana |
|
|
Pojedynek pszczoły i belferki się nie odbył.Obie oddały go walkowerem.Zgroza.Życie. Może z Nowym Rokiem coś się nam uda zrobić?
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Pon 24 Sty, 2005 Temat postu: Re: DIETA kapusciana |
|
|
A ja przerobiłam kapuścianą przed świętami. Schudłam 5 kg. Wiem, że efekt jo-jo tylko czeka dlatego nadal jem mniej niż normalnie. Co prawda po świątecznych szaleństwach przybył kilogram ale teraz znów się go pozbyłam.
Mimo wszystko polecam dietę, szczególnie jeżeli musicie schudnąć z jakiejś okazji a macie mało czasu  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mrau Ja tu nocuję

Wiek: 36 Płeć:  Dołączył: 26 Mar 2003 Posty: 3099 Skąd: radom
|
Wysłany: Czw 03 Kwi, 2008 Temat postu: Re: DIETA kapusciana |
|
|
zaczynam od jutra. ktos ze mna? wiem wiem niezdrowa, jojo itd. ale nie moge wychamowac apetytu jak na razie i mam nadzieje ze ta dieta zaspokoi moja potrzebe ruszania szczeka:) potem bede liczyc kalorie albo co. chetnie bym cwiczyla ale xander jest bardzo absorbujacym dzieckiem wiec poki nie dorosnie od kojca to chyba nic z tego bo kazda chwile kiedy ktos go ode mnie przejmuje poswiecam na prysznic, sprzatanie czy prasowanie bo niewiele jest takich chwil a i nie sa to chwile dlugie. i nie z niecheci mojego otoczenia do wspolpracy tylko po prostu on sie drze i tylko ja umiem nad tym zapanowac tak do konca. trzymajcie kciuki! _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kaja Mam manię!

|
|
|
ja moge z toba, ale warzywnie i owocowo. Moze byc? I z kawa, bo ja bez kawy wymiekam
tez mi sie glodomor wlaczyl... Najpierw dostalam @, a wtedy zawsze wiecej jem, a pozniej zamiast przejsc, to mi sie apetyt jeszcze bardziej rozbujał
wczoraj żarłam ciasto
bedzie z nas taki duet mieszany  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
margitka Maniacus recidivus

|
|
|
| Cytat: | a pozniej zamiast przejsc, to mi sie apetyt jeszcze bardziej rozbujał Rolling Eyes
wczoraj żarłam ciasto Twisted Evil |
ooo właśnie.... a potem człowiek sie morduje żeby wrócić do zdrowych nawyków i jak już coś zaczyna się udawać to jest kolejna @
Mnie by się przydało oczyszczanie jakieś, od tygodnia - pizza, czekolada i ciastka do tego cola
Nie pamiętam żebym kiedykolwiek takie śmieci jadła.
ALe ja kapuściankę mogę najwyżej w weekend i to nie ten bo się goście zapowiadają. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|