DIETA kapusciana

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13, 14  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mania Strona Główna
   -> O człowieku, Coś dla ciała
   -> Coś dla cia?a, Kilo-Mania
   -> Kilo-Mania, Przepisy i diety dla super kobiety
Wersja do drukuZobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  

Ile schudlas na diecie kapuscianej?
1-2 kg
28%
 28%  [ 2 ]
3-4 kg
71%
 71%  [ 5 ]
5-6 kg
0%
 0%  [ 0 ]
7-8 kg
0%
 0%  [ 0 ]
9-10 kg
0%
 0%  [ 0 ]
Wszystkich Głosów : 7

Autor Wiadomość
Gość

PostWysłany: Sob 04 Gru, 2004    Temat postu: Re: DIETA kapusciana Zacytuj zaznaczone

Ja kiedys próbowałam, ale po dwaych dniach juz nie mogłam patrzec na wszystko co kapuściane Confused
Powrót do góry
Waszka
Mania - decydujące starcie
Mania - decydujące starcie

PostWysłany: Sob 04 Gru, 2004    Temat postu: Re: DIETA kapusciana Zacytuj zaznaczone

Ja tez kiedyś próbowałam - wytrzymałam trzy dni - ta zupa staje się koszmarem. Moja Mama się tym odchudza - skutecznie
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Odwiedź stronę autora Zobacz prywatną galerię zdjęć autora
Gość

Kapuścianka Kwiatuchu? można, nawet myślałam o niej ostatnio, ale ja mogę od wtorku, bo wczesniej muszę powymiatać z lodówki pozostałości imieninowe i koniecznie musi zniknąć ten serniczek co go córcia upiekła - mając w lodówce ciasto i ptasie mleczko pod ręką nie wytrzymam Embarassed
Powrót do góry
kwiatuch
Mówcie mi MANIAK!
Mówcie mi MANIAK!

Ruda, ja sprobuje od jutra juz. dam Ci znac przed wtorkiem jak smakuje zupa z kiszonej kapusty :") ciasto ktore upieklam podzielilam miedzy p.tesciow a chlopa, wiec nie ma pokus. sa jablka itd, wiec nic zlego nie posiadam. postaram sie nie podjadac za duzo tych dodatkowych rzeczy, glownie zupa zupa zupa. juz nie moge sie doczekac jutra by ja zrobic. nie tylko z glodu Wink glownie jestem ciekawa jak mi wyjdzie, jestem pewna na 100% ze bedzie duuzo bardziej zjadliwa niz poprzednia.

[ Dodano: Nie 05 Gru, 2004 ]

Posty pokazuja jakies smieszne daty, sobotnie posty jako niedzielna..

no to ja zaczelam od dzis, niedzieli, 5 grudnia :")

DZIEŃ PIERWSZY KAPUŚCIANKI
zupe ugotowalam z nastepujacych skladnikow:
kapustka kiszona jakies 300gram
pol papryki czerwonej
pol papryki zoltej (nie bylo zielonej w sklepie)
pol pora
cwiartka selera
1 srednia cebule
dodalam lyzeczke wegety i troche magi. potem zupe podzielilam na 2 czesci i do polowy wlalam przecier pomidorowy (taki od mamy,domowej roboty) a druga tylko doprawilam bardziej. mam wiec dwa rodzaje. smakuja o nieeebo lepiej niz ta sprzed roku bodaj. ale zajadanie sie nią mi nie grozi, choc mysle ze te 3 miseczkie dziennie zjem.

i juz zaczelam biegac do toalety :")
na poczatek chce wytrzymac 4 dni. jak beda dobre rezultaty to pociagne do 7 dni.

[ Dodano: Pon 06 Gru, 2004 ]

DZIEŃ DRUGI KAPUŚCIANKI

taa wczoraj jeszcze chcialam podgotowac zupke bo kapusta byla ciut za twarda, i prawie wygotowalam wersje z przecierem Shocked

Dzis powinno pojsc jak z platka, mam baaardzo duzo zajec w szkole, wiec nie bedzie czasu myslec o jedzeniu. rano talerz duzy zjedzony, wieczorem zjem drugi, bo glupio mi w termosie zupe wiesc, studenci to potwory, smialiby sie Evil or Very Mad wezme sobie 2 pomidory, bo dzis dzien warzywny i kubusia, skoro soki tez mozna, a ze nieslodzony to tym bardziej :")
aa jako ze nie mam duzych garnkow dzis znow musze ugotowac zupke, bo wieczorem zjem ostatnia porcje.

ruda, skonczylas wymiatanie z lodowki? Mr. Green
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Zobacz prywatną galerię zdjęć autora
Gość

PostWysłany: Wto 07 Gru, 2004    Temat postu: Re: DIETA kapusciana Zacytuj zaznaczone

Wymiotłam do cna Exclamation Wymyłam i zostawiłam tylko światło Smile - bidne moje dzieciulki Rolling Eyes

Ale coby zrobić zakupy juz mi chęci zabrakło. Embarassed jutro zaraz po porannej kawusi biegnę do warzywniaka i gotuje zupki gar cały. Także z małym poślizgiem jutro startuję, Widzę ze dzielnie waczysz Smile Nie wiem jak Tobie, ale dla mnie kapuścianka dobrze hamuje nadmierne ruszanie szczęką.
Powrót do góry
kwiatuch
Mówcie mi MANIAK!
Mówcie mi MANIAK!

PostWysłany: Wto 07 Gru, 2004    Temat postu: Re: DIETA kapusciana Zacytuj zaznaczone

DZIEN TRZECI KAPUŚCIANKI

dzis wcinalam tylko skladniki na surowo, w sensie papryke i kapuche, bo nie zdazylam zrobic nowej zupy no i sporo dzis owocow zjadlam. moze troche nadrobilam,ale to nic. jutro znow gotuje zupke. faaajnie ze bedziemy dwie :"))))
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Sro 08 Gru, 2004    Temat postu: Re: DIETA kapusciana Zacytuj zaznaczone

siedze w pracy........ale jutro wolne i.......cały gar kapuchy ze mną Smile i "nigdy w żuciu" ......jak odpoczynek, to odpoczynek
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Sro 08 Gru, 2004    Temat postu: Re: DIETA kapusciana Zacytuj zaznaczone

Lubie kapustę ale to nie dla mnie...moj zoładek dosć specyficznie reaguje na wieksze ilosci kapusty..Sad
Powrót do góry
satti
Maniacus recidivus
Maniacus recidivus

Tak sobie dumam nad tą kiszoną kapuchą... czy aby to nie przeszkadza, ze ona słona jest...

No ta sol tez mnie zastanawia
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Czw 09 Gru, 2004    Temat postu: Re: DIETA kapusciana Zacytuj zaznaczone

ale przecież kapuchę się doprawia do smaku? zresztą poczekamy na rezultaty.......
ja w tym tygodniu tradycyjnie.......ale ta kiszoka mnie nęci
a swoją drogą to jak tam pojedynek Pszczółki i Belferki? [/
Powrót do góry
kwiatuch
Mówcie mi MANIAK!
Mówcie mi MANIAK!

PostWysłany: Czw 09 Gru, 2004    Temat postu: Re: DIETA kapusciana Zacytuj zaznaczone

troche juz mam dosc kapuchy, dzis poza jedna miska zjadlam duzo niedozwolonych rzeczy. chyba juz wiecej nie pociagne. mam chwilowy odrzut od kapusty kiszonej.
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Pią 10 Gru, 2004    Temat postu: Re: DIETA kapusciana Zacytuj zaznaczone

ja dobrze znosze kapuchę.......bo ja wogle kapuściana jestem Smile ....

Kwiatuszku a rezultat jakis jest? bule nie pieczywko......a przynajmniej nie duzo......bo ten nasz chlebuś to smaczniusi jest ale pęczniejemy od niego że hej
Kwiatuszku dasz radę na pewno to tytlko jeszcze 3 dni......trzymaj się
Powrót do góry
kwiatuch
Mówcie mi MANIAK!
Mówcie mi MANIAK!

PostWysłany: Pią 10 Gru, 2004    Temat postu: Re: DIETA kapusciana Zacytuj zaznaczone

rudzia, nie dalam rady. ale trzymam sie dietowo, tylko ze na razie bez kapuchy. rezultat ladny :") przez 3 dni zrzucilam 2kg, ale sadze ze polecialoby jeszcze wiecej, wiec i tak jestem zadowolona.
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Sob 11 Gru, 2004    Temat postu: Re: DIETA kapusciana Zacytuj zaznaczone

znaczy jest dobrze....z kapucha czy nie ważne że spada Smile

a mnie dopadła migrena......jest mi niedobrze, a to znaczy ze nie jem i to jest jedyny +fatalnego samopoczucia i tupającego wojska w mojej głowie
Powrót do góry
pszczola
Mania atakuje!
Mania atakuje!

PostWysłany: Nie 12 Gru, 2004    Temat postu: Re: DIETA kapusciana Zacytuj zaznaczone

Pojedynek pszczoły i belferki się nie odbył.Obie oddały go walkowerem.Zgroza.Życie. Może z Nowym Rokiem coś się nam uda zrobić? pojedynek pojedynek pojedynek pojedynek pojedynek pojedynek pojedynek pojedynek pojedynek pojedynek pojedynek pojedynek Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Start....... 131,6 kg
Dziś 115,0 kg

Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Pon 24 Sty, 2005    Temat postu: Re: DIETA kapusciana Zacytuj zaznaczone

A ja przerobiłam kapuścianą przed świętami. Schudłam 5 kg. Wiem, że efekt jo-jo tylko czeka dlatego nadal jem mniej niż normalnie. Co prawda po świątecznych szaleństwach przybył kilogram ale teraz znów się go pozbyłam.
Mimo wszystko polecam dietę, szczególnie jeżeli musicie schudnąć z jakiejś okazji a macie mało czasu Very Happy
Powrót do góry
mrau
Ja tu nocuję
Ja tu nocuję

PostWysłany: Czw 03 Kwi, 2008    Temat postu: Re: DIETA kapusciana Zacytuj zaznaczone

zaczynam od jutra. ktos ze mna?Smile wiem wiem niezdrowa, jojo itd. ale nie moge wychamowac apetytu jak na razie i mam nadzieje ze ta dieta zaspokoi moja potrzebe ruszania szczeka:) potem bede liczyc kalorie albo co. chetnie bym cwiczyla ale xander jest bardzo absorbujacym dzieckiem wiec poki nie dorosnie od kojca to chyba nic z tego bo kazda chwile kiedy ktos go ode mnie przejmuje poswiecam na prysznic, sprzatanie czy prasowanie bo niewiele jest takich chwil a i nie sa to chwile dlugie. i nie z niecheci mojego otoczenia do wspolpracy tylko po prostu on sie drze i tylko ja umiem nad tym zapanowac tak do konca. trzymajcie kciuki!

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Odwiedź stronę autora Zobacz prywatną galerię zdjęć autora
Kaja
Mam manię!
Mam manię!

PostWysłany: Czw 03 Kwi, 2008    Temat postu: Re: DIETA kapusciana Zacytuj zaznaczone

ja moge z toba, ale warzywnie i owocowo. Moze byc? I z kawa, bo ja bez kawy wymiekam Embarassed
tez mi sie glodomor wlaczyl... Najpierw dostalam @, a wtedy zawsze wiecej jem, a pozniej zamiast przejsc, to mi sie apetyt jeszcze bardziej rozbujał Rolling Eyes
wczoraj żarłam ciasto Twisted Evil
bedzie z nas taki duet mieszany Wink
Powrót do góry
margitka
Maniacus recidivus
Maniacus recidivus

Cytat:
a pozniej zamiast przejsc, to mi sie apetyt jeszcze bardziej rozbujał Rolling Eyes
wczoraj żarłam ciasto Twisted Evil

ooo właśnie.... a potem człowiek sie morduje żeby wrócić do zdrowych nawyków i jak już coś zaczyna się udawać to jest kolejna @
Mnie by się przydało oczyszczanie jakieś, od tygodnia - pizza, czekolada i ciastka do tego cola Embarassed
Nie pamiętam żebym kiedykolwiek takie śmieci jadła.
ALe ja kapuściankę mogę najwyżej w weekend i to nie ten bo się goście zapowiadają.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mania Strona Główna
   -> O człowieku, Coś dla ciała
   -> Coś dla cia?a, Kilo-Mania
   -> Kilo-Mania, Przepisy i diety dla super kobiety
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13, 14  Następny
Strona 12 z 14

Skocz do: