| Wersja do druku | Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Kalina Mania atakuje!

Wiek: 42 Płeć:  Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 128 Skąd: Lublin
|
Wysłany: Sro 31 Gru, 2008 Temat postu: Zagłosuj, pomóż setkom kotów w Konstancinie! |
|
|
sklep zoologiczny krakvet.pl sprezentuje karmy za ok. 2500-3000 zł schronisku które wygra głosowanie.
Proszę, pomóżmy Azylowi w Konstancinie. tam się popsuł piec co.o, koty będą marzły, pochorują się... jest ich ponad 300.
Tu instrukcja:
. wchodzisz na stronę www.krakvet.pl/forum
2. wciskasz link Rejestracja
3. wyskakuje opis, a Ty wciskasz „zgadzam się na te warunki i mam powyżej 13 lat”
4. wyskakuje wniosek rejestracyjny, a Ty go wypełniasz: pole użytkownik, email, dwa razy hasło oraz wpisujesz kod z obrazka i wciskasz „wyślij”;
5. dostajesz na maila (często laduje on w spamach), którego podałeś, wiadomość aktywacyjną i klikasz na ten przysłany link;
6. znowu wchodzisz na Forum Krakvetu i wciskasz „Zaloguj się by sprawdzić wiadomości”
7. logujesz się wpisując nazwę użytkownika i hasło;
8. przechodzisz na stronę:
http://krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=9075&sid=4a6daecf381199015825e bbfe1ec89d9
9. wyskoczy Ci ankieta- zaznaczasz Azyl św. Franciszka w Konstancinie
i klikasz pod ankietą „wyślij”.
NIC CIĘ TO NIE KOSZTUJE !!!
bezpośredni link do ankiety:
http://krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=9075&sid=4a6daecf381199015825e bbfe1ec89d9
dziękuję wszytskim dobrym duszom! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
 |
julka Mania - decydujące starcie

|
Wysłany: Sro 31 Gru, 2008 Temat postu: Re: Zagłosuj, pomóż setkom kotów w Konstancinie! |
|
|
już sie zarejestrowałam, czekam na link aktywacyjny
buźka! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gisia Maniak nieuleczalny

|
Wysłany: Pią 02 Sty, 2009 Temat postu: Re: Zagłosuj, pomóż setkom kotów w Konstancinie! |
|
|
Ja tez sie zarejestrowalam
Czekam na aktywacje i zaraz zaglosuje  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
enne Już tylko mania

Płeć:  Dołączył: 23 Mar 2003 Posty: 4273 Skąd: zza wielkiej wody ;)
|
Wysłany: Pią 02 Sty, 2009 Temat postu: Re: Zagłosuj, pomóż setkom kotów w Konstancinie! |
|
|
podciagam temat...
i lece sie zalogowac... _________________ “You’ve got to start slow to go fast”
“Being fit is choice! It’s up to you to make it happen.” |
|
| Powrót do góry |
|
 |
julka Mania - decydujące starcie

|
|
|
a nie jest za późno już...? to chyba grudniowe głosowanie było, widziałam już ogłoszonego zwycięzcę (azyl w konstancinie, zresztą ) |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
|
tak? no to fajnie
choc sie spoznilam, to i tak cel zostal osiagniety a to najwazniejsze! _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
enne Już tylko mania

Płeć:  Dołączył: 23 Mar 2003 Posty: 4273 Skąd: zza wielkiej wody ;)
|
|
|
no wlasnie zauwazylam ale i tak ciesze sie ze Azyl wygral  _________________ “You’ve got to start slow to go fast”
“Being fit is choice! It’s up to you to make it happen.” |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
|
| enne napisał: | no wlasnie zauwazylam ale i tak ciesze sie ze Azyl wygral  |
ja tez sie ucieszylam- bo wczesniej nie widzialam tego topiku i troche sie przez chwile zwazylam, ze moze nie zdarzylam i przepadlo- a teraz juz uspokojona jestem i sie ciesze  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|