Nie przegap! (czyli - co ciekawego na szklanym ekranie?)

Idź do strony 1, 2, 3 ... 29, 30, 31  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mania Strona Główna
   -> Kultura i sztuka, Film i TV
   -> Film, W telewizorze
Wersja do drukuZobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
satti
Maniacus recidivus
Maniacus recidivus

PostWysłany: Nie 02 Lut, 2003    Temat postu: Nie przegap! (czyli - co ciekawego na szklanym ekranie?) Zacytuj zaznaczone

Jeśli w najbliższym czasie jakaś stacja planuje emisję filmu lub programu, który może już widziałeś i chciałbyś nam szczególnie polecić - jeśli chcesz zwrócić nasza uwagę na emisję, której po prostu nie należałoby przegapić - daj znać własnie tutaj!

Pamiętaj o podaniu dokładnych namiarów...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Zobacz prywatną galerię zdjęć autora
satti
Maniacus recidivus
Maniacus recidivus

PostWysłany: Sro 05 Lut, 2003    Temat postu: Re: Nie przegap! (czyli - co ciekawego na szklanym ekranie?) Zacytuj zaznaczone

Dziś wieczorkiem na Polsacie Rybka zwana Wandą... Było już setki razy... ale mnie się i tak podoba i jeśli ktoś nie widział - polecam, naprawdę dobra komedia w naprawdę dobrej obsadzie...

Obrońców zwierząt, w szczególności pudelków i rybek, upraszam o zaopatrzenie się w relanium Wink czubek
Powrót do góry
julka
Mania - decydujące starcie

PostWysłany: Sro 05 Lut, 2003    Temat postu: Re: Nie przegap! (czyli - co ciekawego na szklanym ekranie?) Zacytuj zaznaczone

Tak, "Rybka zwana Wandą" jest rzeczywiście super Very Happy Choć Bezecnik pewnie wolałby "Karpia zwanego Wandą" Cool
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Wto 11 Lut, 2003    Temat postu: Re: Nie przegap! (czyli - co ciekawego na szklanym ekranie?) Zacytuj zaznaczone

bylo krolestwo , polecam , moze powtorza , tyle ze kto wytrzyma siedem godzin przed tv , a przeciez to nie byla calosc . ech , wezme program i codziennie obiecuje jedna propozycje , tylko kto to bedzie czytal a potem ogladal ? Wink
Powrót do góry
satti
Maniacus recidivus
Maniacus recidivus

PostWysłany: Wto 11 Lut, 2003    Temat postu: Re: Nie przegap! (czyli - co ciekawego na szklanym ekranie?) Zacytuj zaznaczone

WEKO napisał:
bylo krolestwo , polecam , moze powtorza , tyle ze kto wytrzyma siedem godzin przed tv , a przeciez to nie byla calosc . ech , wezme program i codziennie obiecuje jedna propozycje , tylko kto to bedzie czytal a potem ogladal ? Wink

Jaaaa... bardzo lubie porównywać swój gust z innymi gustami, można potem podyskutowac (nie zmuszam Wink). Ale lubie obejrzeć coś po prostu z polecenia albo cos kontrowersyjnego np. Wink
Powrót do góry
julka

Ja uwielbiam angielskie komedie z cyklu "Do dzieła..." Very Happy Może jest jakaś szansa, że powtórzą kiedyś w TV właśnie to Rolling Eyes
Powrót do góry
julka

PostWysłany: Czw 20 Lut, 2003    Temat postu: Re: Nie przegap! (czyli - co ciekawego na szklanym ekranie?) Zacytuj zaznaczone

Sobota, 22 lutego, 21.15, TVN - uhonorowany 5 Oskarami film Sama Mendesa "American Beauty" Very Happy
Powrót do góry
satti
Maniacus recidivus
Maniacus recidivus

PostWysłany: Czw 20 Lut, 2003    Temat postu: Re: Nie przegap! (czyli - co ciekawego na szklanym ekranie?) Zacytuj zaznaczone

O, i ja tego jeszcze nie widziałam i koniecznie chcę obejrzeć. Prosze do mnie w tym czasie nie dzwonić... tak, tak, do Ciebie mówię, Jonjo.... Razz
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Nie 23 Lut, 2003    Temat postu: Re: Nie przegap! (czyli - co ciekawego na szklanym ekranie?) Zacytuj zaznaczone

Królestwo wspaniała sprawa, ja wysiedziałem w kinie Very Happy nawet przerwa na kawe była , na DKF he he
juz niedługo Królestwo 3!!!! widziałem w zapowiedziach gutek film Very Happy
Kingdom comes ,sooooon Twisted Evil

w niedziele na jedynce 0:15 Chunking Express
Polecam!!!!
na marginesie to ulubiony film Trenta Reznora Smile
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Nie 23 Lut, 2003    Temat postu: Re: Nie przegap! (czyli - co ciekawego na szklanym ekranie?) Zacytuj zaznaczone

Lepiej sie pospieszyc bo to dokładnie za20 min Neutral
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Pon 24 Lut, 2003    Temat postu: Re: Nie przegap! (czyli - co ciekawego na szklanym ekranie?) Zacytuj zaznaczone

hmm najlepsze sa reklamy:)
Powrót do góry
jonjo
Maniak zaawansowany
Maniak zaawansowany

PostWysłany: Pon 24 Lut, 2003    Temat postu: Re: Nie przegap! (czyli - co ciekawego na szklanym ekranie?) Zacytuj zaznaczone

satti napisał:
O, i ja tego jeszcze nie widziałam i koniecznie chcę obejrzeć. Prosze do mnie w tym czasie nie dzwonić... tak, tak, do Ciebie mówię, Jonjo.... Razz

ciii... bo bezecnik usłyszy Twisted Evil
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Odwiedź stronę autora Zobacz prywatną galerię zdjęć autora
Gość

a co powiecie o ring 2?.....ktos widzial?
Powrót do góry
pansa
Gość

PostWysłany: Sob 08 Mar, 2003    Temat postu: Re: Nie przegap! (czyli - co ciekawego na szklanym ekranie?) Zacytuj zaznaczone

8 marca /sobota/ 2 tvp Shocked Prawdziwy romans. Scenariusz: Q. Tarantino... i juz Exclamation 13 marca /czwartek/ ale kino! Cienie we mgle. Tyle, ze pora nieludzka - 10.55 Confused Cyrk wg Woody Allena Laughing A w niedziele, film na zyczenie Laughing - Pulp Fiction... ale w jedynce, wiec w fatalnym tlumaczeniu jak zwykle... Twisted Evil
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Pon 24 Mar, 2003    Temat postu: Re: Nie przegap! (czyli - co ciekawego na szklanym ekranie?) Zacytuj zaznaczone

Nie wiem gdzie to walnac wiec walne tutaj Smile
http://web.dkm.cz/koplih/htf/htf.htm
miłego ogladania Twisted Evil
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Pon 24 Mar, 2003    Temat postu: Re: Nie przegap! (czyli - co ciekawego na szklanym ekranie?) Zacytuj zaznaczone

A ja tam tylko moge pomarzyc o dobrym filmie! mam ci tutaj Polsat 2 International, ale to tak glupawe, ze az sie chce .............!
Uf, nie luibie brzydko sie wyrazac, wiec koncze
Powrót do góry
satti
Maniacus recidivus
Maniacus recidivus

PostWysłany: Sob 29 Mar, 2003    Temat postu: Re: Nie przegap! (czyli - co ciekawego na szklanym ekranie?) Zacytuj zaznaczone

Dzis na Polonii Seksmisja... Czy jeszcze ktoś tego nie widział...?
Maniacus recidivus
Maniacus recidivus

PostWysłany: Pon 21 Kwi, 2003    Temat postu: Re: Nie przegap! (czyli - co ciekawego na szklanym ekranie?) Zacytuj zaznaczone

Już za chwilę na TVN Masz wiadomość - czyli film o znajomości w necie, zgrabna komedyjka romantyczna, Meg Ryan z irytująco powiększonymi wg mnie wargami, ale ogląda się miło i w sumie uchwycono ciekawy aspekt netowych znajomości, więc to coś dla każdego z nas, prawda? Kto nie widział, polecam.

PostWysłany: Pon 21 Kwi, 2003    Temat postu: Re: Nie przegap! (czyli - co ciekawego na szklanym ekranie?) Zacytuj zaznaczone

Obejrzałabym, gdyby było na Jedynce albo Dwójce. Oglądanie filmów przerywanych co chwilę blokami reklamowymi, zapowiedziami innych filmów i programów czy konkursami "wyślij smsa..." jest ponad moje siły... Evil or Very Mad
Powrót do góry
satti
Maniacus recidivus
Maniacus recidivus

Ja mam 1 i 2 nienadającą się do ogladania. Evil or Very Mad .. bloki reklamowe nawet lubię, bo można coś w trakcie załatwić... Ja już film widziałam, więc dziś pewnie na nim usnę, w koncu miedzy 1 a 2 w nocy mam pobudkę.
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mania Strona Główna
   -> Kultura i sztuka, Film i TV
   -> Film, W telewizorze
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3 ... 29, 30, 31  Następny
Strona 1 z 31

Skocz do: