| Wersja do druku | Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
satti Maniacus recidivus

|
Wysłany: Nie 02 Lut, 2003 Temat postu: Nie przegap! (czyli - co ciekawego na szklanym ekranie?) |
|
|
Jeśli w najbliższym czasie jakaś stacja planuje emisję filmu lub programu, który może już widziałeś i chciałbyś nam szczególnie polecić - jeśli chcesz zwrócić nasza uwagę na emisję, której po prostu nie należałoby przegapić - daj znać własnie tutaj!
Pamiętaj o podaniu dokładnych namiarów... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
 |
satti Maniacus recidivus

|
Wysłany: Sro 05 Lut, 2003 Temat postu: Re: Nie przegap! (czyli - co ciekawego na szklanym ekranie?) |
|
|
Dziś wieczorkiem na Polsacie Rybka zwana Wandą... Było już setki razy... ale mnie się i tak podoba i jeśli ktoś nie widział - polecam, naprawdę dobra komedia w naprawdę dobrej obsadzie...
Obrońców zwierząt, w szczególności pudelków i rybek, upraszam o zaopatrzenie się w relanium  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
julka Mania - decydujące starcie

|
Wysłany: Sro 05 Lut, 2003 Temat postu: Re: Nie przegap! (czyli - co ciekawego na szklanym ekranie?) |
|
|
Tak, "Rybka zwana Wandą" jest rzeczywiście super Choć Bezecnik pewnie wolałby "Karpia zwanego Wandą"  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Wto 11 Lut, 2003 Temat postu: Re: Nie przegap! (czyli - co ciekawego na szklanym ekranie?) |
|
|
bylo krolestwo , polecam , moze powtorza , tyle ze kto wytrzyma siedem godzin przed tv , a przeciez to nie byla calosc . ech , wezme program i codziennie obiecuje jedna propozycje , tylko kto to bedzie czytal a potem ogladal ?  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
satti Maniacus recidivus

|
Wysłany: Wto 11 Lut, 2003 Temat postu: Re: Nie przegap! (czyli - co ciekawego na szklanym ekranie?) |
|
|
| WEKO napisał: | bylo krolestwo , polecam , moze powtorza , tyle ze kto wytrzyma siedem godzin przed tv , a przeciez to nie byla calosc . ech , wezme program i codziennie obiecuje jedna propozycje , tylko kto to bedzie czytal a potem ogladal ?  |
Jaaaa... bardzo lubie porównywać swój gust z innymi gustami, można potem podyskutowac (nie zmuszam ). Ale lubie obejrzeć coś po prostu z polecenia albo cos kontrowersyjnego np.  |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
|
Ja uwielbiam angielskie komedie z cyklu "Do dzieła..." Może jest jakaś szansa, że powtórzą kiedyś w TV właśnie to  |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Czw 20 Lut, 2003 Temat postu: Re: Nie przegap! (czyli - co ciekawego na szklanym ekranie?) |
|
|
Sobota, 22 lutego, 21.15, TVN - uhonorowany 5 Oskarami film Sama Mendesa "American Beauty"  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
satti Maniacus recidivus

|
Wysłany: Czw 20 Lut, 2003 Temat postu: Re: Nie przegap! (czyli - co ciekawego na szklanym ekranie?) |
|
|
O, i ja tego jeszcze nie widziałam i koniecznie chcę obejrzeć. Prosze do mnie w tym czasie nie dzwonić... tak, tak, do Ciebie mówię, Jonjo....  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Nie 23 Lut, 2003 Temat postu: Re: Nie przegap! (czyli - co ciekawego na szklanym ekranie?) |
|
|
Królestwo wspaniała sprawa, ja wysiedziałem w kinie nawet przerwa na kawe była , na DKF he he
juz niedługo Królestwo 3!!!! widziałem w zapowiedziach gutek film
Kingdom comes ,sooooon
w niedziele na jedynce 0:15 Chunking Express
Polecam!!!!
na marginesie to ulubiony film Trenta Reznora  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Nie 23 Lut, 2003 Temat postu: Re: Nie przegap! (czyli - co ciekawego na szklanym ekranie?) |
|
|
Lepiej sie pospieszyc bo to dokładnie za20 min  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Pon 24 Lut, 2003 Temat postu: Re: Nie przegap! (czyli - co ciekawego na szklanym ekranie?) |
|
|
| hmm najlepsze sa reklamy:) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
jonjo Maniak zaawansowany

|
Wysłany: Pon 24 Lut, 2003 Temat postu: Re: Nie przegap! (czyli - co ciekawego na szklanym ekranie?) |
|
|
| satti napisał: | O, i ja tego jeszcze nie widziałam i koniecznie chcę obejrzeć. Prosze do mnie w tym czasie nie dzwonić... tak, tak, do Ciebie mówię, Jonjo....  |
ciii... bo bezecnik usłyszy  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
|
|
| a co powiecie o ring 2?.....ktos widzial? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
pansa Gość
|
Wysłany: Sob 08 Mar, 2003 Temat postu: Re: Nie przegap! (czyli - co ciekawego na szklanym ekranie?) |
|
|
8 marca /sobota/ 2 tvp Prawdziwy romans. Scenariusz: Q. Tarantino... i juz 13 marca /czwartek/ ale kino! Cienie we mgle. Tyle, ze pora nieludzka - 10.55 Cyrk wg Woody Allena A w niedziele, film na zyczenie - Pulp Fiction... ale w jedynce, wiec w fatalnym tlumaczeniu jak zwykle...  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Pon 24 Mar, 2003 Temat postu: Re: Nie przegap! (czyli - co ciekawego na szklanym ekranie?) |
|
|
Nie wiem gdzie to walnac wiec walne tutaj
http://web.dkm.cz/koplih/htf/htf.htm
miłego ogladania  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Pon 24 Mar, 2003 Temat postu: Re: Nie przegap! (czyli - co ciekawego na szklanym ekranie?) |
|
|
A ja tam tylko moge pomarzyc o dobrym filmie! mam ci tutaj Polsat 2 International, ale to tak glupawe, ze az sie chce .............!
Uf, nie luibie brzydko sie wyrazac, wiec koncze |
|
| Powrót do góry |
|
 |
satti Maniacus recidivus

|
Wysłany: Sob 29 Mar, 2003 Temat postu: Re: Nie przegap! (czyli - co ciekawego na szklanym ekranie?) |
|
|
Dzis na Polonii Seksmisja... Czy jeszcze ktoś tego nie widział...? _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
satti Maniacus recidivus

|
Wysłany: Pon 21 Kwi, 2003 Temat postu: Re: Nie przegap! (czyli - co ciekawego na szklanym ekranie?) |
|
|
Już za chwilę na TVN Masz wiadomość - czyli film o znajomości w necie, zgrabna komedyjka romantyczna, Meg Ryan z irytująco powiększonymi wg mnie wargami, ale ogląda się miło i w sumie uchwycono ciekawy aspekt netowych znajomości, więc to coś dla każdego z nas, prawda? Kto nie widział, polecam. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pon 21 Kwi, 2003 Temat postu: Re: Nie przegap! (czyli - co ciekawego na szklanym ekranie?) |
|
|
Obejrzałabym, gdyby było na Jedynce albo Dwójce. Oglądanie filmów przerywanych co chwilę blokami reklamowymi, zapowiedziami innych filmów i programów czy konkursami "wyślij smsa..." jest ponad moje siły...  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
satti Maniacus recidivus

|
|
|
Ja mam 1 i 2 nienadającą się do ogladania. .. bloki reklamowe nawet lubię, bo można coś w trakcie załatwić... Ja już film widziałam, więc dziś pewnie na nim usnę, w koncu miedzy 1 a 2 w nocy mam pobudkę. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|