| Wersja do druku | Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Gość
|
Wysłany: Pią 29 Kwi, 2005 Temat postu: Przyrząd do ćwiczeń mięśni brzucha |
|
|
... no własnie ma to cudo ktos? albo ćwiczył ktos na tym czymś?
mysle ze ulatwiłoby mi to troche ćwiczenia, bo po noramlnych brzuszkach w domu na macie boli mnie głowa chyba sobie cos naciagam i taki efekt potem mam
albo takie cuś
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
 |
uśmiechnięta Czyżby maniak?

Wiek: 25 Płeć:  Dołączył: 17 Lut 2004 Posty: 425 Skąd: Przemyśl/Rzeszów
|
Wysłany: Pią 29 Kwi, 2005 Temat postu: Re: Przyrząd do ćwiczeń mięśni brzucha |
|
|
nie ćwiczyłam nigdy na takim czymś , ale wybrałabym to pierwsze, gdybym miała kupować  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
|
|
Beatko, jest tylko jedno ale...
Bo kupic mozna , ale..
No tak, ale trzeba potem to cos "uzywac", a wybacz, ale zazwyczaj wszystkiego rodzaju "sprzeta" po pierwszych ochach achach laduja do graciarni.
Przynajmniej u mnie tak bywa. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
renfri Już tylko mania

Płeć:  Dołączył: 26 Sie 2003 Posty: 4332 Skąd: Warszawa i okolice ;-)
|
|
|
Alilat, gdybym uzywała tego co mam w domu to byłaby już chyba miss fitness  _________________
- Przecież nie musisz wejść na ten szczyt za jednym zamachem! Odsapnij trochę.
- No przecież sapię... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
|
|
Alu, ja mam rower od kilku lat i na nim pedałuje wiec mysle ze z tym przyrządem moze byc tak samo, tym bardziej, ze kazda próba zrobinia brzuszków na macie konczy sie potwornym bólem glowy tak sobie mysle, czy aby na tym sprzecie nie byłoby mi latwiej i czy bym sobie czegos tam nie nadwyręzała tak jak dotychczas n |
|
| Powrót do góry |
|
 |
renfri Już tylko mania

Płeć:  Dołączył: 26 Sie 2003 Posty: 4332 Skąd: Warszawa i okolice ;-)
|
|
|
Beatko a próbowałaś ćwiczyć na brzuch w ten sposób ze przyciągasz kolana do piersi a góra zostaje na podłodze? Po jakimś czasie mięśnie brzucha sie troszkę rozruszają i przy normalnych brzuszkach nie bedziesz tak ciagneła barków. _________________
- Przecież nie musisz wejść na ten szczyt za jednym zamachem! Odsapnij trochę.
- No przecież sapię... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
|
|
no tak Beatko, poznalam cie kiedys troche i mysle, ze jestes z tych nielicznych konkretnych
Jednak o sprzecie wole sie nie wypowiadac. Nie znam sie na tym  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
|
|
| renfri napisał: | | Beatko a próbowałaś ćwiczyć na brzuch w ten sposób ze przyciągasz kolana do piersi a góra zostaje na podłodze? |
jakos wyobraznia mi dzisiaj nie dziala cos takiego robiłam chyba na fitnesie z takim podrzutami posladków do góry czy to o to chodzi renfri? a i czy to są cwiczenia na brzuch? hihi zawsze myslalam ze na posladki bo sie je jakos "spinało" i hop do góry
| Alilat napisał: | | mysle, ze jestes z tych nielicznych konkretnych Very Happy |
Ala, nie przesadzaj, ja tylko walcze z leniem czasmi on wygrywa, ale ostatnio to ja jestem na szczęscie górą w tym konflikcie Nie ukrywam, ze wole jeździc na rowerze niz męczyć swe cialo, ale... jesli nie wezme sie za swój brzuch to o koszulkach przy ciele na lato mogę zapomniec  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
|
|
Probowalm na tym
u kolezanki...jakos mi nie pasowało..wole juz cwiczyc sama,efekt jest juz widoczny choc ten pierwszy przyrzad wyglada ciekawie] |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kaja Mam manię!

|
|
|
| Beat@ napisał: | | czy to są cwiczenia na brzuch? hihi zawsze myslalam ze na posladki |
Beatko, renfri ma racje. Musisz zaczac od takich wlasnie brzuszkow. Podejrzewam, ze robisz ten blad, co wszyscy poczatkujacy (co zreszta wynika ze slabosci miesni brzucha). Nie unosisz tulowia sila miesni, tylko ciagniesz glowe rekoma w gore.
Jesli troche wzmocnisz miesnie brzucha, bedziesz mogla robic brzuszki z rekoma na karku. To podrzucanie nozek w gore (lekko zgiete w kolanach, stopy "na siebie") tez jest na miesnie brzucha. Mozesz tez robic cos takiego: lezysz na plecach, podpierasz sie na przedramionach, nogi zgiete " w krzeselko" i prostujesz na zmiane nogi, ale nie kladziesz na podlodze, tylko nad nia (palce zadarte w gore); jesli dasz rade robisz to samo obiema nogami. Kregoslup jest asekurowany, krzywdy sobie nie zrobisz. Jak mi sie jeszcze cos przypomni z tych cwiczen fitnesowych, to ci napisze.
A na tym uzadzeniu cwiczylam ze dwa lata temu w klubie. Nie polecam. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Wto 07 Cze, 2005 Temat postu: Re: Przyrząd do ćwiczeń mięśni brzucha |
|
|
Dziewczyny dajcie luz
Wszystko pięknie, ale akurat na brzuszek jest naście jeśli nie dzisiąt rodzajów ćwiczeń, które można wykonać samodzielnie w domu, nawet bez siłowni... Nie ma co wierzyć w to, że z kawałkiem rury będzie szybciej, łatwiej, bez zmęczenia... To bajka niestety  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
|
|
| dieta napisał: | | Dziewczyny dajcie luz Smile |
a skąd wiesz, ze juz nie wyluzowałam
[ Dodano: 7/6/2005, 14:38:50 ]
| dieta napisał: | | Wszystko pięknie, ale akurat na brzuszek jest naście jeśli nie dzisiąt rodzajów ćwiczeń, które można wykonać samodzielnie w domu, nawet bez siłowni... |
a prawda jest taka, ze w domu to nie to samo co w grupie... inna mobilizacja jesli juz o to chodzi. W domu cwicze kiedy chce, a idąc na zajecia nie ma ze mi sie chce czy mi sie nie chce. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
beby Mania - decydujące starcie

|
|
|
| Beat@ napisał: | | a prawda jest taka, ze w domu to nie to samo co w grupie... inna mobilizacja jesli juz o to chodzi. W domu cwicze kiedy chce, a idąc na zajecia nie ma ze mi sie chce czy mi sie nie chce. |
dokladnie,
Beatko a jak znajdziesz sposb zeby nie bola kark to sie podziel mam dokladnie ten sam problem ze po kilku rozwala mi glowe,  _________________ Albo placz co rano albo rusz d...  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|